SOOB Logo

Wil jij je vrachtautorijbewijs (rijbewijs C) behalen en tegelijkertijd je basiskwalificatie code 95 verkrijgen? Dan is module 3 (VM3) een verplicht onderdeel voor jou. Bij ons kun je terecht om je optimaal voor te bereiden op dit examen en alle benodigde kennis en vaardigheden op te doen.

Interesse in de theorieopleiding module 3 (VM3)?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Module 3 (VM3) kan pas worden afgelegd nadat je module 1 (RVM1) met succes hebt afgerond. Dit examen richt zich op verschillende belangrijke onderwerpen, zoals wetgeving met betrekking tot de arbeidstijdenwet, het arbeidstijdenbesluit en het gebruik van de digitale tachograaf. Je leert ook over wetgeving met betrekking tot documenten, veiligheid en gezondheid en de specifieke aspecten van transportector.

Onze theoriecursus voor module 3 (VM3) biedt je alle nodige informatie en begeleiding om dit examen succesvol af te leggen. We voorzien je van up-to-date lesmateriaal, praktijkvoorbeelden en oefenvragen om je kennis en begrip te versterken. Onze ervaren instructeurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen tijdens je studie.

Hoe ziet het examen eruit?

Het theorie-examen duurt 90 minuten en bestaat uit 65 vragen. Op de website van het CBR vind je voorbeeldvragen en de exameneisen voor deze module. Je bent geslaagd als je 52 of meer vragen correct beantwoord. Na het examen zie je direct de uitslag op je scherm. De uitslag van het examen is twee jaar geldig. Het is mogelijk om het examen met extra tijd of met individuele begeleiding te doen.

Wat zijn de toelatingseisen?

  • Je moet minimaal 17 jaar zijn om te beginnen met deze module. 
  • Het is verplicht om eerst module 1 (RVM1) te behalen voordat er examen voor module 2 (VM2) en module 3 (VM3) gedaan kan worden. 
Cursusagenda module 3 (VM3)
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de vrachtautotheorie module 3 (VM3) ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over vrachtautotheorie module 3 (VM3) vrijblijvend contact met ons op.