SOOB Logo

Wil jij je vrachtautorijbewijs (rijbewijs C) behalen? Dan is een goede voorbereiding op de vrachtautotheorie module 1 (RVM1) essentieel. Met onze theoriecursus module 1 (RVM1) ben je verzekerd van de beste begeleiding om dit examen met glans te doorstaan. We behandelen zorgvuldig alle belangrijke onderwerpen die je moet kennen voor zowel het verkeersgedeelte als het technische gedeelte van het examen.

  Interesse in theorie-opleiding module 1 (RVM1)?
  Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
  Vraag offerte aan

  Wat ga je leren?

  Tijdens de cursus nemen we je stap voor stap door de verkeersregels en -situaties die specifiek zijn voor het rijden met een vrachtauto. Je leert over voorrangssituaties, snelheidsbeperkingen, bijzondere manoeuvres en verkeersborden die je tegen kunt komen tijdens het rijden. Daarnaast behandelen we uitgebreid de technische aspecten van het voertuig, zoals remmen, verlichting, banden, motor en veiligheidssystemen.

  Ons lesmateriaal is up-to-date en zorgvuldig samengesteld door ervaren instructeurs. We maken gebruik van duidelijke uitleg, afbeeldingen en voorbeelden om de lesstof zo begrijpelijk mogelijk te maken. Bovendien bieden we oefenvragen en proefexamens aan, zodat je kunt oefenen en jezelf kunt testen voordat je het echte examen aflegt.

  Onze theoriecursus bereidt je niet alleen voor op het examen, maar geeft je ook het vertrouwen en de kennis die je nodig hebt om veilig en verantwoord met een vrachtauto de weg op te gaan. We streven ernaar om jou de beste voorbereiding te bieden, zodat je het examen met succes kunt afleggen en je vrachtautorijbewijs kunt behalen.

  Hoe ziet het examen eruit?

  Het theorie-examen duurt 80 minuten en bestaat uit 65 vragen. Op de website van het CBR vind je voorbeeldvragen en de exameneisen voor deze module. Je bent geslaagd als je 52 of meer vragen correct beantwoord. Na het examen zie je direct de uitslag op je scherm. De uitslag van het examen is twee jaar geldig. Het examen dient met een positief resultaat te worden afgesloten, voordat er praktijkexamen gedaan kan worden. Het is mogelijk om het examen met extra tijd of met individuele begeleiding te doen

  Wat zijn de toelatingseisen?

  • Je moet minimaal 17 jaar oud zijn om te mogen beginnen met deze module.
  • Het is verplicht om eerst module 1 te behalen voordat er examen voor module 2 en module 3 gedaan kan worden.
  Cursusagenda module 1 (RVM1)
  Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
  Meer weten?

  Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de vrachtautotheorie module 1 (RVM1) ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over vrachtautotheorie module 1 (RVM1) vrijblijvend contact met ons op.