Dé erkende opleider bij jou in de buurt

JobTrans is een erkende opleider voor beroepen binnen de transport- en logistieke sector. Onze ervaren instructeurs en bewezen leermethoden helpen kandidaten zichzelf verder te ontwikkelen. Zorg dat je medewerkers alles op de rit hebben met de erkende opleidingen en cursussen van JobTrans.

Bekijk ons cursusaanbod

nascholing code 95

Unieke en leerzame cursusdagen

In een markt waar code 95-cursussen verplicht zijn, is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Het onderscheid dat JobTrans maakt, is het bieden van klantgerichte oplossingen. Je klant kennen is essentieel om waarde toe te voegen. Op basis van klantonderzoek ontwikkelen wij continu nieuwe, unieke code 95-cursussen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.


Gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur

14 punten op 1 dag met e-learning

Iedere e-learning bestaat uit een thuisstudie van 4 uur en klassikale les van 3 uur. Dat betekent dat als je voor 2 e-learnings kiest je op 1 dag 14 code 95-punten kunt halen. Na het afronden van je thuisstudies (online) is de duur nog maar 2x 3 uur.

Lees hier meer over hoe code 95 e-learning

Maatwerk, dat is waar wij sterk in zijn

Al jarenlang lopen wij voorop in maatwerkoplossingen. We weten daarom precies hoe we op basis van jouw specifieke wensen en behoeften een basiscursus aanpassen of een gehele nieuwe cursus ontwikkelen. Bovendien kan een cursus bij jou op locatie plaatsvinden, maar kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of andere externe locatie kiezen. Onze medewerkers stellen samen met jou de juiste mix samen.

In een effectief opleidingsplan is alles goed op elkaar afgestemd:

 1. Organisatiedoelen: waar wil je organisatie heen?
 2. Medewerkers: wat is de opleidingsbehoefte van je medewerkers?
 3. Scholing: hoe kan scholing bijdragen aan je organisatiedoelen en opleidingsbehoefte medewerkers?

Samen met jou beantwoorden we de bovenstaande vragen. Zo zorgen we voor nog betere prestaties binnen jouw organisatie.


   Gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur

   Het gemak van ons opleidingsportaal

   De nascholing van je medewerkers regelen. Wat je nodig hebt is overzicht. Daar helpen wij je graag bij. Met deskundig advies van onze opleidingsadviseurs en een persoonlijke, online omgeving: ons opleidingsportaal. Inloggen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week via je computer, tablet of smartphone. Dat betekent altijd en overal inzicht.


   Bekijk alle opleidingen