Van rijbewijzen tot veiligheidstrainingen

JobTrans is de specialist in personeelsdiensten en de erkende opleider voor beroepen binnen de transport- en logistieke sector. Onze ervaren instructeurs en bewezen leermethoden begeleiden de kandidaten vakkundig naar een volgende stap in hun carrière. Perfect voorbereid voor de nieuwe uitdaging.  Zorg dat je medewerkers alles op de rit hebben met de erkende opleidingen van JobTrans.

Vind opleidingen

JobTrans partnership

Om vraag en aanbod van goed en gekwalificeerd personeel te matchen, is het JobTrans Partnership opgezet. In het partnership vinden opdrachtgever en uitzendbureau/opleider elkaar middels bemiddeling van flexkrachten om aan de (permanente) personeelsbehoefte te kunnen voorzien. Of het nu gaat om personeel dat volledig gekwalificeerd is en vrijwel direct aan de slag kan of dat eerst nog een of meer opleidingen dient te volgen, met JobTrans als partner, verklein je de kans dat je handen achter het stuur of op de werkvloer tekort komt aanzienlijk. JobTrans is het verlengstuk van je HRM-afdeling.

Voordelen JobTrans Partnership

 • Verhoogde bedrijfscontinuïteit
 • Gemotiveerde medewerkers
 • Dé oplossing voor de grote vraag naar beroepschauffeurs
 • Medewerkers voor langere tijd binden aan de organisatie
 • Afbreukrisico is miniem
 • Geen of lage werving- en selectiekosten
 • Eigen personeel opleiden naar het gewenste niveau

Meer weten over het JobTrans Partnership en de voordelen die het voor je organisatie biedt? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.


   Gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur

   Erkende opleider

   Zeker weten dat je op de juiste weg bent? JobTrans is een erkende opleider. Al onze opleidingen zijn erkend vanuit het CBR/CCV. Wij zijn aangesloten bij het SOOB-subsidiepunt. Daarnaast zijn wij voor de merkgerichte opleidingen partner van DAF, Mercedes en Volvo.  Met de opleidingen van JobTrans heb je alles op de rit!


   Bekijk alle opleidingen