Van rijbewijzen tot veiligheidstrainingen

JobTrans is de specialist in personeelsdiensten en de erkende opleider voor beroepen binnen de transport- en logistieke sector. Onze ervaren instructeurs en bewezen leermethoden begeleiden de kandidaten vakkundig naar een volgende stap in hun carrière.  Perfect voorbereid voor de nieuwe uitdaging.  Zorg dat uw medewerkers alles op de rit hebben met de erkende opleidingen van JobTrans.


JobTrans partnership

Om vraag en aanbod van goed en gekwalificeerd personeel te matchen, is het JobTrans Partnership opgezet. In het partnership vinden opdrachtgever en uitzendbureau/opleider elkaar middels bemiddeling van flexkrachten om aan de (permanente) personeelsbehoefte  te kunnen voorzien. Of het nu gaat om personeel dat volledig gekwalificeerd is en vrijwel  direct aan de slag kan of dat eerst nog een of meer opleidingen dient te volgen, met JobTrans als uw partner, verkleint u de kans dat u handen achter het stuur of op de werkvloer te kort komt aanzienlijk. JobTrans is het verlengstuk van uw HRM afdeling.

Voordelen JobTrans Partnership

 • Verhoogde bedrijfscontinuïteit
 • Gemotiveerde medewerkers
 • Dé oplossing voor de grote vraag naar beroepschauffeurs
 • Medewerkers voor langere tijd binden aan de organisatie
 • Afbreukrisico is miniem
 • Geen of lage Werving & Selectiekosten
 • Eigen personeel opleiden naar het gewenste niveau

Meer weten over het JobTrans Partnership en de voordelen die het voor uw organisatie biedt? Aarzel niet een neem contact met ons op.


   Erkende opleider

   Zeker weten dat u op de juiste weg bent? JobTrans is een erkende opleider. Al onze opleidingen zijn erkend vanuit het CBR/CCV. Wij zijn aangesloten bij het SOOB-subsidiepunt. Daarnaast zijn wij voor de merkgerichte opleidingen partner van DAF, Mercedes en Volvo.
   Met de opleidingen van JobTrans heeft u alles op de rit!


   Bekijk alle opleidingen