Neem contact op

Om de instroom voor werkzoekenden in de transport en logistiek te vergroten, werkt Havi samen met JobTrans. Geïnteresseerden krijgen de kans om gratis opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie. We vertellen je er hier meer over.

Klaas Hogenhout, accountmanager bij JobTrans Harderwijk, is verheugd met de samenwerking. ‘Dankzij de samenwerking kunnen we werken en leren eenvoudig combineren. Je behaalt de benodigde certificaten én verdient meteen geld. Zodra je de papieren om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan hebt behaald, heb je gegarandeerd een baan met een prima salaris en toekomstperspectief. Een unieke kans voor mensen die werken in de transport en logistiek en door willen groeien tot vrachtwagenchauffeur. Of voor mensen die affiniteit hebben met het chauffeursvak en willen werken en leren bij een logistieke dienstverlener met grote klanten.’

Over Havi

Havi is een wereldwijde logistieke diensteverlener gericht op het verzorgen van de gehele supply chain voor de food en non-food sector. In 30 jaar is Havi uitgegroeid tot een logistiek netwerk van meer dan 40 distributiecentra in 31 Europese landen. Het bedrijf verzorgt de gehele logistieke keten voor onder andere McDonald’s, KFC, BP tankstations en Van der Valk. Naast het inkopen, opslaan en vervoeren van goederen, draagt Havi waar nodig ook zorg voor de afvalinzameling van haar klanten.

Over JobTrans

Bij JobTrans komen opleiding en recruitment samen. Het is een snelgroeiend bedrijf waar je begeleid wordt door ervaren instructeurs. De instructeurs laten je kennismaken met het vak en alles wat daar bij komt kijken. Door middel van de samenwerking met Havi kan met de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. JobTrans beweegt mee met de markt en betrekt haar netwerk bij de inhoud van (praktijkgerichte) opleidingen, trainingen en cursussen naadloos aansluiten bij de actualiteit.

Solliciteer direct!
Ben je op zoek naar meer informatie of wil je direct solliciteren? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 0341 820 300 en vraag naar Jelle van de Glind.