Neem contact op

Begin volgend jaar opent JobTrans een vierde vestiging in Oosterhout. De uitbreiding naar Noord-Brabant onderschrijft de succesformule van het bedrijf.

Met de komst van de vierde vestiging in Oosterhout is JobTrans vanaf begin volgend jaar ook vertegenwoordigd in het zuiden van Nederland. Vanaf de oprichting - meer dan 10 jaar geleden - is JobTrans uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de transport en logistiek. ‘Dat we o.a. door dit succes uitbreiden met een vierde vestiging maakt ons trots. JobTrans is op weg naar landelijke dekking. Deze ambitie komt door het openen van een nieuwe vestiging in de provincie Noord-Brabant dichterbij.’, aldus Henrik de Leeuw, directeur bij JobTrans. 

Sterk in maatwerk

Innovatie, verwachtingen overtreffen en flexibiliteit zijn belangrijke pijlers binnen JobTrans. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in de manier waarop JobTrans onder andere haar nascholingscursussen verzorgt. ‘In een markt waar nascholingscursussen verplicht zijn, is het namelijk belangrijk om onderscheidend te zijn. Het onderscheid dat JobTrans maakt is het bieden van klantgerichte oplossingen’, aldus Henrik de Leeuw. Zo kan JobTrans haar nascholingscursussen op maat verzorgen om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Indien gewenst wordt er een geheel nieuwe code 95-cursus ontwikkeld. JobTrans kan met haar flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locaties aan elke wens op het gebied van code 95-cursussen voldoen.

Over JobTrans

JobTrans biedt concrete oplossingen voor bedrijven die actief zijn binnen transport en logistiek. Het innovatieve bedrijf biedt oplossingen voor zowel strategische als operationele vraagstukken. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van duurzame personeelsbezetting, talentontwikkeling en rendementslekken, zoals: hoge verzuimpercentages en arbeidsmobiliteit. Met meer dan 35 deskundige en fanatieke specialisten zorgt JobTrans voor meer rendement, gemak en innovatie. JobTrans helpt klanten beter te presteren en is gevestigd in Genemuiden, Harderwijk, Heerenveen en vanaf begin volgend jaar ook in Oosterhout. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.