Neem contact op

JobTrans blijft voortdurend innoveren om een totaalpakket van rijopleidingen, nascholingscursussen en uitzenden te kunnen blijven leveren. Zo hebben we onlangs rijopleiding B een update gegeven. Lees hier meer!

Per 25 maart 2019 gaat het praktijkexamen B op meerdere punten veranderen. Zo wordt gebruik van een navigatiesysteem standaard in het praktijkexamen en krijgen de bijzondere verrichtingen een update. JobTrans heeft de ontwikkelingen op de voet gevolgd en heeft haar rijopleiding hierop aangepast. Met de vernieuwde rijopleiding B is JobTrans klaar voor de toekomst.

Het verkeer in Nederland stelt hoge eisen aan iedere verkeersdeelnemer. Hier zijn de examennormen van het CBR op afgestemd. JobTrans zorgt ervoor dat de kandidaten goed voorbereid het CBR theorie- en praktijkexamen ingaan. Ook kan men momenteel profiteren van een extra scherpe aanbieding, namelijk: 27 lesuren, iTheorie, 1x theorie- en praktijkexamen voor € 1.409 inclusief btw. GeĂ¯nteresseerden kunnen zich aanmelden via 038 385 4317 of [email protected].