Neem contact op

Uitzendkrachten hebben een scholingsvoucher t.w.v. € 500,- ontvangen. De scholingsvouchers zijn bij JobTrans in te zetten. Lees er hier meer over.

Een leven lang leren is een thema dat DOORZAAM stimuleert. Om uitzendkrachten een financiele steunen in de rug te geven, zijn de DOORZAAM scholingsvouchers ontwikkeld. Uitzendkrachten pakken hiermee de regie in handen doordat zij met de voucher één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen kiezen tot een maximum van € 500,- incl. btw.. De DOORZAAM scholingsvouchers kunnen ook dit jaar worden ingezet bij JobTrans.

Scholingsaanbod JobTrans

‘Wij zijn ontzettend trots op het feit dat zoveel uitzendkrachten de DOORZAAM scholingsvouchers bij JobTrans inzetten’, vertelt Gooitske Hoekstra, manager uitzenden bij JobTrans. ‘Hiermee kunnen wij de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten stimuleren.’. Hieronder een aantal voorbeelden waarvoor de DOORZAAM scholingsvoucher kan worden ingezet.

  1. Cursus veiligheidscertificaat Vorkheftruck
  2. Cursus VCA
  3. Cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur
  4. Cursus fysieke belasting
  5. Cursus digitale tachograaf
  6. Cursus EHBO voor beroepschauffeur
  7. Cursus ADR-certificaat

Bekijk het opleidingsaanbod van JobTrans eenvoudig online. Meer weten? Of staat de gewenste cursus er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Over DOORZAAM

De DOORZAAM scholingsvouchers zijn, zoals de naam het al zegt, onderdeel van DOORZAAM. Op hun website staat het volgende:

‘Duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten stimuleren, dat is de missie van DOORZAAM. Met praktische informatie, instrumenten, producten, vergoedingen en activiteiten ondersteunen ze uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers, zodat zij zelf kunnen werken aan de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Daarbij ligt de focus op: loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën.’

Over JobTrans

Bij JobTrans komen opleidingen en recruitment in de transport- en logistieke sector samen. Het is een snelgroeiend bedrijf met een vestiging in Genemuiden, Harderwijk, Heerenveen en Oosterhout. Op alle vier de vestigingen houdt een enthousiast team van specialisten zich dagelijks bezig met opleidingen, rijopleidingen en personeelsdiensten. Een aantal van hen hebben zich gespecialiseerd in code 95-cursussen  en veiligheidstrainingen. Zij helpen je graag bij je opleidingsvraagstukken.