Uitzendkrachten hebben een scholingsvoucher t.w.v. € 500,- ontvangen. De scholingsvouchers zijn bij JobTrans in te zetten. Lees er hier meer over.

Een leven lang leren is een thema dat DOORZAAM stimuleert. Om uitzendkrachten een financieel steunen in de rug te geven, zijn de DOORZAAM scholingsvouchers ontwikkeld. Uitzendkrachten pakken hiermee de regie in handen doordat zij met de voucher één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen kiezen tot een maximum van € 500,-. De DOORZAAM scholingsvouchers kunnen ook dit jaar worden ingezet bij JobTrans.

Scholingsaanbod JobTrans

‘Wij zijn ontzettend trots op het feit dat zoveel uitzendkrachten de DOORZAAM scholingsvouchers bij JobTrans inzetten’, vertelt Gooitske Hoekstra, vestigingsmanager Heerenveen. ‘Hiermee kunnen wij de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten stimuleren.’. Hieronder een aantal voorbeelden waarvoor de DOORZAAM scholingsvoucher kan worden ingezet.

  1. Cursus veiligheidscertificaat Vorkheftruck
  2. Cursus VCA
  3. Cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur
  4. Cursus fysieke belasting
  5. Cursus digitale tachograaf
  6. Cursus EHBO voor beroepschauffeur
  7. Cursus ADR-certificaat

Bekijk het opleidingsaanbod van JobTrans eenvoudig online. Naast scholing kunnen uitzendkrachten de voucher ook inzetten voor andere doeleinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kijk op www.doorzaam.nl.

Over DOORZAAM

De DOORZAAM scholingsvouchers zijn, zoals de naam het al zegt, onderdeel van DOORZAAM. Op hun website staat het volgende:

‘Duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten stimuleren, dat is de missie van DOORZAAM. Met praktische informatie, instrumenten, producten, vergoedingen en activiteiten ondersteunen ze uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers, zodat zij zelf kunnen werken aan de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Daarbij ligt de focus op: loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën.’

Over JobTrans

Bij JobTrans komen opleidingen en recruitment in de transport en logistiek samen. Het is een snelgroeiend bedrijf met een vestiging in Genemuiden, Harderwijk en Heerenveen. Op alle drie de vestigingen houdt een enthousiast team van specialisten zich dagelijks bezig met opleidingen, rijopleidingen en personeelsdiensten. Een aantal van hen hebben zich gespecialiseerd in de nascholingscursussen Code 95. Zij helpen vrachtwagenchauffeurs aan de 35 uur nascholing die ze iedere vijf jaar moeten volgen.