Neem contact op

Met de aanschaf van de Mercedes is het eigen wagenpark van JobTrans Heerenveen een feit. Vanaf 5 juni zal de vrachtauto worden ingezet voor rijles en praktijkcursussen in Heerenveen.

Gooitske Hoekstra, vestigingsmanager JobTrans Heerenveen, is verheugd met de uitbreiding. ‘Omdat we flink zijn gegroeid - en deze groei de komende jaren willen doorzetten - is een eigen wagenpark vereist. Met de aanschaf van onze eigen vrachtauto kunnen wij net zoals JobTrans Genemuiden en JobTrans Harderwijk een totaalpakket van rijopleidingen, nascholingscursussen en uitzenden leveren.’ aldus Gooitske Hoekstra. Enkele voorbeelden van diensten waar JobTrans Heerenveen haar aanbod vanaf 5 juni a.s. mee uitbreidt zijn:

  • Rijopleiding C
  • Rijopleiding CE
  • LZV (Lange Zware Voertuigen)
  • Praktijktrainingen Code 95, zoals de nascholingscursus Het Nieuwe Rijden, Rijoptimalisatie en Schadepreventie

Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn er de afgelopen weken diverse maatregelen getroffen om een veilige opleidingsomgeving mogelijk te maken. Het scholingsaanbod van JobTrans Heerenveen vind je op www.jobtrans.nl/opleidingen. Daarnaast biedt JobTrans Heerenveen ook de mogelijkheid tot maatwerktrainingen. Met hun flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen ze aan elke wens op het gebied van Code 95-training voldoen. 

eigen wagenpark JobTrans Heerenveen

Blijven innoveren

Henrik de Leeuw, directeur JobTrans B.V., denkt dat het grote succes van JobTrans onder meer valt toe te schrijven aan het innovatieve karakter van het bedrijf. ‘Groeien betekent verder ontwikkelen en vernieuwen. Daarom investeren wij in innovatie. Wij proberen ons te onderscheiden door de ontwikkelingen in de markt goed te volgen en deze te vertalen naar de behoefte van onze klanten. Onze eigen e-learning, Mercedes Benz Actros met MirrorCams en het unieke opleidingsportaal die 24/7 inzicht geeft in de status van de nascholing van chauffeurs zijn hier goede voorbeelden van.’, legt Henrik de Leeuw uit.

Over JobTrans

Klanten beter laten presteren, dat is de missie van JobTrans. Dat doen zij met een breed pakket aan cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast helpt JobTrans mensen bij de volgende stap in hun carrière. Ze verbinden mensen met jarenlange ervaring aan bedrijven. Of ze leiden mensen op, zodat zij vervolgens aan het werk kunnen. JobTrans is de full-service hr-dienstverlener en opleider in de transport en logistiek. Het snelgroeiende bedrijf is gevestigd in Genemuiden, Harderwijk en Heerenveen.