Neem contact op

Maatwerktraining Code 95, dat is waar wij sterk in zijn. In onze nieuwste blog vertelt onze collega Tim je er graag meer over.

In een markt waar nascholingscursussen verplicht zijn, is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Het onderscheid dat JobTrans wil maken is het bieden van klantgerichte oplossingen. Je klant kennen is essentieel om waarde toe te voegen. Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen we aan elke wens op het gebied van Code 95-training voldoen.

Maatwerk

Bij een maatwerktraining Code 95 kunnen we op basis van jouw specifieke wensen en behoeften een basistraining aanpassen of een geheel nieuwe training ontwikkelen. De training kan bij jou op locatie plaatsvinden, maar je kunt ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen. Wat een externe locatie betreft, de masterclass eigen rijders is hier een goed voorbeeld van. We vertellen je er hieronder meer over.

Masterclass eigen rijders

Onlangs zette Tim Beens, accountmanager JobTrans, een masterclass voor eigen rijders op omdat hij merkte dat er behoefte in de markt was (en is) aan maatwerk en betrokkenheid. ‘Ik vind het leuk om met de klant mee te denken en op zoek te gaan naar specifieke oplossingen. Zo ben ik vorig jaar aan de slag gegaan met een opleidingsvraagstuk die veel eigen rijders hadden. Ik verzamelde hun wensen en ging samen met collega Lisette Kamminga op zoek naar een maatwerkoplossing. Het resultaat? Een zaterdag die bestaat uit een leerzame baantraining, heerlijk diner en gezellige bierproeverij. Nog leuker: de cursusdag telt mee voor de verplichte nascholing.’, aldus Tim Beens. Hij voelt zich betrokken bij zijn relaties en vindt het erg leuk om mee te denken en vervolgens het effect te zien.

maatwerktraining code 95

Interesse in een maatwerktraining?

JobTrans is continu bezig met het zetten van stappen in maatwerktrainingen Code 95. Wat is de leerbehoefte van jouw chauffeurs? Dat zoeken we graag samen met je uit. Zo kunnen onze professionele instructeurs uit de praktijk jouw chauffeurs op korte termijn resultaatgericht trainen. In een maatwerktraining kunnen we ons bijvoorbeeld richten op communicatie, brandstofbesparing, of welke opleidingsdoelstelling je dan ook wenst. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden omtrent maatwerktrainingen Code 95.