Neem contact op

Doorzaam wil (voormalig) uitzendkrachten stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen. De scholingsvoucher geeft een financieel steuntje in de rug voor uitzendkrachten en is in te zetten bij JobTrans. Lees er hier meer over!

Blijven leren en jezelf verder ontwikkelen vinden wij belangrijk. Ook Doorzaam stimuleert dit en biedt daarom (voormalig) uitzendkrachten een scholingsvouchers aan. Met de voucher kun je zelf één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen tot een maximum van € 500 incl. btw volgen. Hierdoor kun jij jouw scholingskosten aanzienlijk verlagen. De scholingsvoucher kun je bij JobTrans inzetten. Bekijk ons opleidingsaanbod eenvoudig online.

Hoe kom je ervoor in aanmerking?

De scholingsvoucher is bedoeld voor (voormalig) uitzendkrachten die aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Je scholingsniveau is niet hoger dan mbo-4
 • Je weet welke opleiding, cursus of training je wilt volgen
 • Je bent werkzaam als uitzendkracht (Fase A | Fase 1-2). Of je bent op zoek naar een baan en hebt in de afgelopen zes maanden als laatste dienstverband als uitzendkracht gewerkt voor minimaal 32 uur per week (Fase A | Fase 1-2)

De complete voorwaarden staan in de DOORZAAM vergoedingenportal.

  Aanmelden?

  De scholingsvoucher is niet het gehele jaar aan te vragen. Dit kan 1 á 2 keer per jaar. Voldoe jij aan de bovenstaande eisen en wil jij graag extra voordelig (bij)scholing volgen? Dan is dit hét moment. Vraag een scholingsvoucher aan via de website van Doorzaam. Kijk voor meer informatie op https://www.doorzaam.nl/loopbaan/scholingsvouchers/.

  Hulp nodig?

  Wil je graag je talenten ontplooien en/of nieuwe competenties en vaardigheden ontwikkelen? Maar weet je nog niet welke opleiding, training of cursus het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste opleidingskeuze.