Met de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur tillen wij je vakkennis naar een hoger niveau. Van wijzigingen in wet- en regelgeving tot het gebruik van slimme snufjes in de voertuigen. Doe je voordeel met de brede kennis van onze docenten, de handige tips en voorbeelden uit de praktijk. Kortom: wil jij je vakkennis op een breed gebied verder ontwikkelen? Volg dan de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur.

De voordelen

  • Op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving in binnen- en buitenland.
  • Op de hoogte van wat voor nieuwe, slimme snufjes er in de voertuigen zitten en hoe ze deze het beste kunnen gebruiken.
Cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie?

De cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur is interessant voor alle chauffeurs, want de transport- en logistieke sector is continu in beweging. Letterlijk én figuurlijk.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Wil je meer weten over onze e-learningvariant? Kijk dan op onze e-learningpagina.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Uitgebreide lunch

Volg je de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur via JobTrans? Dan verzorgen wij de catering, zowel op een doordeweekse dag als in het weekend wordt voor koffie, thee en lunch* gezorgd bij cursussen van een hele dag.

 *Bij de cursussen van een dagdeel is er geen lunch inbegrepen.

Aanmelden cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur?

Wil je graag advies op maat ontvangen over de cursus? Neem vrijblijvende contact met ons op om de mogelijkheden voor de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur te bespreken.