Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiĆ«nt vervoeren van goederen over de weg. Om deze verantwoordelijkheid goed te kunnen dragen, is het van groot belang dat je beschikt over actuele kennis en vakbekwaamheid. Wil jij je vakkennis naar een hoger niveau brengen en op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen binnen de transportsector? Dan is de code 95-cursus actualisering van kennis en vakbekwaamheid iets voor jou.

Interesse in de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Tijdens de cursus worden onderwerpen behandeld zoals wet- en regelgeving, verkeersveiligheid, ladingzekering, techniek en milieu. Je leert hoe je de risico's op de weg kunt verminderen, hoe je veilig kunt laden en lossen en hoe je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens de cursus, kun je jouw rijgedrag verbeteren, kosten besparen en veiliger en efficiƫnter rijden.

Onze cursus cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs. De cursus is erkend door het CBR en telt deze mee voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie).

Kortom, ben jij als vrachtwagenchauffeur op zoek naar een cursus die jouw kennis en vakbekwaamheid actualiseert en bijdraagt aan een veiligere en duurzamere transportsector? Kies dan voor de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur en investeer in jezelf en je toekomst. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe jij het verschil kunt maken als vrachtwagenchauffeur!

Cursusagenda actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur ook op aanvraag bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.