Als chauffeur weet je dat de digitale tachograaf een onmisbaar instrument is in de transportsector. Wil je echter je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is onze code 95-cursus digitale tachograaf precies wat je nodig hebt.

Interesse in de cursus digitale tachograaf?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

De voordelen van de cursus digitale tachgraaf:

  1. Leer van de experts: Onze cursus wordt gegeven door ervaren professionals met diepgaande kennis van digitale tachografen. Ze zullen hun expertise met je delen en je voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips.
  2. Praktische training: We bieden hands-on training, zodat je zelf kunt ervaren hoe je de digitale tachograaf effectief kunt bedienen. Van het invoeren van gegevens tot het analyseren van rij- en rusttijden, je krijgt praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
  3. Blijf up-to-date: De wereld van digitale tachografen evolueert voortdurend. Met onze cursus blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, updates in de wetgeving en nieuwste technologieën.
  4. Nieuwe carrièrekansen: Met een grondige kennis van digitale tachografen vergroot je je waarde als chauffeur. Werkgevers zoeken naar professionals die bekwaam zijn in het gebruik van deze systemen. Door onze cursus te volgen, open je deuren naar nieuwe carrièrekansen en verbeter je je toekomstperspectieven.

De cursus digitale tachograaf bieden wij aan als reguliere cursus en als e-learning. Beide varianten zijn erkend door het CBR en tellen mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat.

Wacht niet langer! Neem de controle over jouw toekomst en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus digitale tachograaf. Versterk je vaardigheden, vergroot je kennis en zet een stap vooruit in je carrière. Het is tijd om te excelleren!

Cursusagenda digitale tachograaf
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus digitale tachograaf ook op aanvraag. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus digitale tachograaf vrijblijvend contact met ons op.