SOOB Logo

Wil jij als chauffeur veiliger en efficiënter rijden en je kennis over verkeersregels en -veiligheid updaten? Dan is onze code 95-cursus verkeerseducatie iets voor jou.

Interesse in de cursus verkeerseducatie?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Ongeacht welke manier je kiest om je kennis over verkeersregels te verbeteren, het is belangrijk om regelmatig te blijven oefenen en je kennis up-to-date te houden. Eén van de manieren is door middel van het volgen van onze cursus verkeerseducatie. Het voordeel van deze cursus is dat de cursus is erkend door het CBR. Dat betekent dat de cursus verkeerseducatie mee kan tellen voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie) 

De cursus verkeerseducatie is geschikt voor chauffeurs die in het bezit zijn van een C- of CE-rijbewijs en hun kennis van de verkeersregels willen updaten. De theorie wordt op een praktische manier behandeld en er worden situaties uit de dagelijkse praktijk besproken. Of je nu een beginnende vrachtwagenchauffeur bent of al veel ervaring hebt met vrachtauto rijden, meld je aan voor de cursus verkeerseducatie en wij helpen je bij het vergroten van je kennis over de verkeersregels.

Meer weten?

We plannen de cursus verkeerseducatie op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus verkeerseducatie vrijblijvend contact met ons op.