De cursus winterdienst is voor chauffeurs een optimale voorbereiding op het winterseizoen. Stap jij bij het horen van de weersvoorspellingen kou, sneeuw en ijzel op een strooiwagen of sneeuwschuiver? En wil je weten hoe je de machines op een veilige en verantwoordelijke manier gebruikt? Dan is de cursus winterdienst perfect voor jou.

Interesse in de cursus winterdienst?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens de cursus winterdienst leer je alles wat je moet weten over het bestrijden van gladheid op de weg en op bedrijfsterreinen. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij het leren van praktische vaardigheden, zoals het strooien van zout en het sneeuwvrij maken van wegen en paden. Daarnaast leer je ook over de wettelijke eisen en verantwoordelijkheden die komen kijken bij gladheidsbestrijding. Zo weet je precies wat je moet doen om veilig en verantwoordelijk te werken.

Onze cursus is niet alleen leerzaam, maar ook praktijkgericht. Je gaat direct aan de slag met het uitvoeren van winterdienstwerkzaamheden, zodat je alles wat je leert meteen in de praktijk kunt brengen. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat, waarmee je kunt aantonen dat je de benodigde kennis en vaardigheden hebt opgedaan om veilig en effectief gladheid te bestrijden. Hiermee kun je laten zien dat je verantwoordelijkheid neemt bij gladheidsbestrijding.

Wil je als chauffeur goed voorbereid zijn op de winter? Schrijf je nu in voor onze cursus winterdienst en wees klaar voor de wintermaanden.

Cursusagenda winterdienst
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
JobTrans
Meer weten?

We plannen de cursus winterdienst op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus winterdienst vrijblijvend contact met ons op.