De cursus winterdienst is voor chauffeurs een optimale voorbereiding op het winterseizoen. Stap jij bij het horen van de weersvoorspellingen kou, sneeuw en ijzel op een strooiwagen of sneeuwschuiver? En wil je weten hoe je de machines op een veilige en verantwoordelijke manier gebruikt? Volg dan de cursus winterdienst met CROW-keurmerk.

Cursus winterdienst volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie?

Deze winterdiensttraining is bestemd voor medewerkers die worden ingezet tijdens de strooidiensten. Bovendien is bij gladheidsbestrijding voor Rijkswaterstaat en/of Provinciale Waterstaat vaak een cursus met CROW-keurmerk verplicht (conform CROW publicatie 283). Behaal het CROW-keurmerk met de cursus winterdienst via JobTrans.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je cursus winterdienst bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus winterdienst kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus winterdienst in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Uitgebreide lunch

Volg je de cursus winterdienst via JobTrans? Dan verzorgen wij de catering, zowel op een doordeweekse dag als in het weekend wordt voor koffie, thee en lunch* gezorgd bij cursussen van een hele dag.

 *Bij de cursussen van een dagdeel is er geen lunch inbegrepen.

Aanmelden voor de cursus winterdienst?

Wil je graag advies op maat ontvangen over de cursus winterdienst? Neem vrijblijvende contact met ons op om de mogelijkheden voor de cursus winterdienst te bespreken.