Als beroepschauffeur heb je een beroep dat letterlijk en figuurlijk in beweging is. Wil jij jouw kennis op het gebied van voertuigen, verkeerregels, wetgeving, etc. updaten? Dan is de code 95 e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur iets voor jou.

Interesse in e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Deze cursus is specifiek ontworpen voor vrachtwagenchauffeurs en helpt je bij het actualiseren van je kennis over relevante onderwerpen, zoals wet- en regelgeving, verkeersveiligheid, milieu en techniek. Onze cursus is praktisch en interactief van opzet. Tijdens de cursus zullen er verschillende praktijkgerichte oefeningen worden uitgevoerd, waarbij je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen. Hierdoor leer je niet alleen theoretisch, maar ook praktisch, wat de cursus extra waardevol maakt.

Als beroepschauffeur ben je verplicht om periodiek nascholing te volgen om je kennis en vaardigheden op peil te houden. Onze e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur biedt jou de mogelijkheid om op een efficiĆ«nte en flexibele manier 7 code 95-uren theorie te halen. Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel klassikaal (3 uur) te volgen.

Of je nu beginnend vrachtwagenchauffeur bent of ervaren, van onze e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur steek je altijd iets op. Meld je aan en ontdek het zelf.

Meer weten?

We plannen de e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur op aanvraag in. Neem voor meer informatie over de e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur vrijblijvend contact met ons op.