SOOB Logo
code 95-cursussen
Meer weten?

We plannen de e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie op aanvraag in. Neem voor meer informatie over de e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij als vrachtwagenchauffeur meer zelfvertrouwen en vaardigheden ontwikkelen om effectief om te gaan met agressie en geweld op de weg? Dan is de code 95 e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie iets voor jou.

Interesse e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Tijdens deze praktische en interactieve e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie leer je hoe je agressief gedrag kunt herkennen en analyseren, hoe je het beste kunt reageren en hoe je de-escalatie- en conflicthanteringsvaardigheden kunt toepassen. Je leert ook hoe je jouw communicatievaardigheden kunt verbeteren en hoe je veiligheidsrisico's kunt identificeren en verminderen. Daarnaast krijg je inzicht in de wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid op de weg en de verantwoordelijkheden van werkgevers en werknemers.

De e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie kun je combineren met het behalen van 7 code 95-uren theorie. Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel klassikaal (3 uur) te volgen.

Deze e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie is speciaal ontwikkeld voor vrachtwagenchauffeurs en wordt gegeven door ervaren trainers met veel kennis en praktijkervaring. Na afloop van de cursus ben jij beter voorbereid op agressie en geweld op de weg en heb je meer zelfvertrouwen en vaardigheden om effectief te reageren op lastige situaties. Investeer in jezelf en je veiligheid en meld je vandaag nog aan voor de e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie.

Cursusagenda e-learning veiligheid en omgaan met agressie
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
code 95-cursussen
Meer weten?

We plannen de e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie op aanvraag in. Neem voor meer informatie over de e-learning sociale veiligheid en omgaan met agressie vrijblijvend contact met ons op.