SOOB Logo

Ben jij op zoek naar een cursus die je leert hoe je veilig kunt omgaan met gevaarlijke stoffen en hoe je jezelf en anderen kunt beschermen tegen de risico's van deze stoffen? Dan is onze e-learning ADR Awareness zeker iets voor jou. De cursus kan meetellen voor 7 code 95-uren.

ADR-chauffeur worden?

Onze e-learning ADR Awareness is geschikt voor iedereen die in aanraking komt met gevaarlijke stoffen, zoals transportplanners en logistiek medewerkers. Ben je vrachtwagenchauffeur en wil jij je ADR-certificaat halen? Meld je dan aan voor de meerdaagse cursus ADR

Interesse e-learning ADR Awareness?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Wat ga je leren?

Veilig werken met gevaarlijke stoffen. Niet alleen vrachtwagenchauffeurs, maar ook (logistieke) medewerkers - bijvoorbeeld heftruckchauffeurs - van bedrijven kunnen hiermee te maken krijgen. Hoewel vrachtwagenchauffeurs hier speciaal voor worden opgeleid door middel van het volgen van de cursus ADR, moeten ook andere medewerkers binnen het bedrijf zich bewust zijn van de risico's met het omgaan van gevaarlijke stoffen. Speciaal voor deze doelgroep verzorgt JobTrans de e-learning ADR Awareness. Deze e-learning maakt medewerkers onder andere bewust van de gevaren en werking van de verschillende stoffen. Dit komt de veiligheid binnen je bedrijf ten goede.

Tijdens de e-learning ADR Awareness leer je alles over het transport van gevaarlijke stoffen en de wet- en regelgeving die hierbij komt kijken. Je leert hoe je de verschillende gevarenklassen kunt herkennen en hoe je hier veilig mee om kunt gaan. Denk aan welke persoonlijke beschermingsmiddelen je nodig hebt en hoe je deze op de juiste manier kunt gebruiken.

Daarnaast leer je hoe je noodsituaties kunt voorkomen en hoe je moet handelen in geval van een incident met gevaarlijke stoffen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je eerste hulp kunt verlenen en hoe je de juiste hulpdiensten kunt inschakelen.

Schrijf je vandaag nog in voor onze e-learning ADR Awareness en leer hoe je veilig kunt werken met gevaarlijke stoffen!

Cursusagenda e-learning ADR Awareness
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
JobTrans
Meer weten?

We plannen de e-learning ADR Awareness op aanvraag in. Neem voor meer informatie over de e-learning ADR Awareness vrijblijvend contact met ons op.