Werken langs de weg – bijvoorbeeld bij het snoeien van bomen of reinigen van het wegdek – is niet zonder risico. Om welke risico’s gaat het? Hoe ga je hiermee om? En wat zegt de Arbowet hierover? Deze vragen, en nog véél meer, behandelen we tijdens de code 95-cursus veilig werken langs de weg.

Interesse cursus veilig werken langs de weg?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens deze cursus leer je onder andere over de verkeersveiligheid, wegafzettingen, het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en het omgaan met agressie en onveilige situaties. Door deze kennis kun je veilig en effectief werken en risico’s tot een minimum beperken.

De cursus veilig werken langs de weg wordt gegeven door ervaren en deskundige trainers. Hierbij wordt specifiek gekeken naar jouw persoonlijke leerdoelen en praktijksituaties, zodat je de geleerde vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk. 

De cursus veilig werken langs de weg is erkend door het CBR en telt mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). Wacht niet langer en investeer in jouw veiligheid en die van anderen door je aan te melden voor de cursus veilig werken langs de weg. 

Meer weten?

We plannen de cursus veilig werken langs de weg op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus veilig werken langs de weg vrijblijvend contact met ons op.