SOOB Logo

Als je werkzaam bent in de transportsector en regelmatig te maken hebt met het laden en lossen van goederen, dan kan het volgen van een basiscursus autolaadkraan zinvol zijn. Tijdens deze cursus leer je namelijk alles over het veilig bedienen van een autolaadkraan.

Interesse in basiscursus autolaadkraan?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Een autolaadkraan is een handig hulpmiddel om zware en/of grote objecten te laden en lossen. Maar het bedienen van een autolaadkraan vergt wel de nodige kennis en vaardigheden om veilig en efficiƫnt te kunnen werken. Tijdens de basiscursus autolaadkraan leer je bijvoorbeeld hoe je de autolaadkraan moet opstellen en bedienen, hoe je de lading moet vastzetten en hoe je de autolaadkraan moet onderhouden. Ook komen wet- en regelgeving, veiligheidsvoorschriften en praktische vaardigheden aan bod.

Het volgen van een basiscursus autolaadkraan kan bijdragen aan het vergroten van je kansen op de arbeidsmarkt. Veel werkgevers zijn namelijk op zoek naar personeel dat beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om veilig met een autolaadkraan te kunnen werken. Daarnaast kan het volgen van deze cursus zorgen voor een hogere arbeidsproductiviteit en een verlaging van het risico op ongevallen.

De basiscursus autolaadkraan is praktijkgericht. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat, wat aangeeft dat je beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om veilig met een autolaadkraan te kunnen werken.

Cursus op eigen locatie of locatie JobTrans?

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Zo heb je de keuze uit de cursus bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of andere externe locatie. Wil je meer weten over de cursus autolaadkraan? Neem dan contact op.