Ben jij als chauffeur op zoek naar manieren om je te onderscheiden in de transportsector? Wil je graag een ambassadeur zijn voor jouw bedrijf en de sector als geheel? Dan is onze code 95-cursus van chauffeur tot ambassadeur echt iets voor jou.

Interesse in de cursus van chauffeur tot ambassadeur?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens de cursus van chauffeur tot ambassadeur leer je hoe je jezelf en jouw bedrijf op de juiste manier kunt presenteren aan klanten en andere belanghebbenden. Je krijgt praktische tips en tools om jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren, zodat je een professionele en representatieve indruk maakt. Daarnaast leer je hoe je kunt bijdragen aan een positief imago van de transportsector. Je krijgt inzicht in de uitdagingen waar de sector mee te maken heeft en hoe je als chauffeur een bijdrage kunt leveren aan het verminderen van deze uitdagingen.

Onze cursus van chauffeur tot ambassadeur is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs. De cursus is erkend door het CBR en telt deze mee voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie).

Niet alleen is deze cursus een unieke kans om je te onderscheiden als chauffeur en een positieve bijdrage te leveren aan de transportsector, het kan ook een groot voordeel zijn voor jouw toekomstige carrière. Steeds meer werkgevers hechten namelijk waarde aan chauffeurs die niet alleen beschikken over de juiste rijvaardigheden, maar ook over goede communicatieve vaardigheden en een positieve en proactieve instelling.

Kortom, wil jij je als chauffeur ontwikkelen tot een ambassadeur voor jouw bedrijf en de transportsector als geheel? Schrijf je dan nu in voor onze cursus van chauffeur tot ambassadeur en geef je carrière een flinke boost.

Cursusagenda van chauffeur tot ambassadeur
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
JobTrans
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus van chauffeur tot ambassadeur ook op aanvraag bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.