Wil jij een unieke cursusdag beleven waarbij je ook nog 7 code 95-praktijkpunten ontvangt? Kies voor onze praktijktraining op het circuit (baantraining). Bekijk de video hieronder voor een korte impressie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw organisatie.

Waarom een baantraining volgen bij JobTrans?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal. 
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector. 
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
  • Verwachtingen overtreffen: volg onze praktijkdag op het circuit en ontdek het zelf!
Interesse in onze baantraining?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de praktijkdag op het circuit (baantraining) kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de praktijkpunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus praktijkdag op het circuit (baantraining) in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Trainen zoals jij het wil

Code 95 veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een praktijkdag op het circuit (baantraining) waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Vragen over onze praktijkdag op het circuit?

JobTrans is dé code 95-specialist van Nederland. Zo hebben we jarenlange ervaring in het geven van onder andere de baantraining. Heb je nog vragen, wil je meer informatie of kunnen we je helpen bij het inplannen van praktijkdag op het circuit? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze opleidingscoördinatoren helpen je graag verder.