Als vrachtwagenchauffeur communiceer je met collega's, klanten en andere verkeersdeelnemers. Wil je hierin nog beter worden?  Dan is de code 95-cursus communicatieve vaardigheden iets voor jou.

Interesse cursus communicatieve vaardigheden?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in bijna elke baan en kunnen soms net het verschil maken. Onze cursus biedt je de kans om je communicatievaardigheden te verbeteren en effectiever te communiceren met anderen.

Tijdens de cursus communicatieve vaardigheden leer je onder andere hoe je op een effectieve manier kunt communiceren met collega's, klanten en andere weggebruikers. Ook leer je hoe je om kunt gaan met lastige situaties, zoals agressie en onbegrip. Je krijgt tips en tricks om je communicatieve vaardigheden te verbeteren en leert verschillende gesprekstechnieken toepassen.

We behandelen verschillende aspecten van communicatie, zoals verbale en non-verbale communicatie, actief luisteren, feedback geven en ontvangen, onderhandelen, en nog veel meer. Onze ervaren trainers leren je praktische en direct toepasbare communicatietechnieken die je in je dagelijkse werk kunt gebruiken.

Het volgen van een cursus communicatieve vaardigheden kan bijdragen aan een betere samenwerking met collega's en een betere klanttevredenheid. Door effectief te communiceren kun je boodschappen goed overbrengen en conflicten vermijden of oplossen. Dit draagt bij aan een efficiĆ«nte logistieke keten. 

De cursus communicatieve vaardigheden is erkend door het CBR en telt mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). Bovendien zijn communicatieve vaardigheden niet alleen relevant voor je werk, maar ook voor je persoonlijke leven. Door te investeren in deze vaardigheden, investeer je dus ook in jezelf en je persoonlijke groei.

Kortom, als je je communicatieve vaardigheden wilt verbeteren en effectiever wilt communiceren, schrijf je dan nu in voor onze cursus communicatieve vaardigheden.

Cursusagenda communicatieve vaardigheden
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus communicatieve vaardigheden ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over de cursus communicatieve vaardigheden vrijblijvend contact met ons op.