SOOB Logo

Het correct gebruik van de digitale tachograaf is van groot belang voor elke vrachtwagenchauffeur en transportbedrijf. Het is niet alleen wettelijk verplicht om de digitale tachograaf te gebruiken, maar het draagt ook bij aan de veiligheid op de weg en de efficiëntie van het transport. Wil jij je kennis over de digitale tachograaf naar een nóg hoger niveau tillen? Dan is de code 95 e-learning digitale tachograaf iets voor jou.

Interesse e-learning digitale tachograaf?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

De digitale tachograaf is een onmisbaar instrument voor vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven. Het zorgt voor een nauwkeurige registratie van rij- en rusttijden en andere belangrijke gegevens die nodig zijn voor de naleving van de wet- en regelgeving op het gebied van rij- en rusttijden. Het is dan ook van groot belang dat vrachtwagenchauffeurs goed op de hoogte zijn van de werking van de digitale tachograaf en hoe zij deze correct kunnen bedienen. Sterker nog: het onjuist gebruiken van de digitale tachograaf kan leiden tot flinke boetes.

Met onze e-learning digitale tachograaf kunnen vrachtwagenchauffeurs op een gemakkelijke en interactieve manier hun kennis over de digitale tachograaf naar een hoger niveau tillen. De cursus is geschikt voor zowel beginnende als ervaren vrachtwagenchauffeurs. Het bevat verschillende modules die alle aspecten van de digitale tachograaf behandelen, zoals de registratie van rij- en rusttijden, het gebruik van de bestuurderskaart en de bediening van de digitale tachograaf. Daarnaast worden er praktijkvoorbeelden en -oefeningen aangeboden om de opgedane kennis direct toe te passen. Ontzettend leerzaam!

De e-learning digitale tachograaf kun je combineren met het behalen van 7 code 95-uren theorie. Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel klassikaal (3 uur) te volgen.

Kortom, wil jij je kennis en vaardigheden op het gebied van de digitale tachograaf vergroten en werkzaamheden veiliger en efficiënter uitvoeren? Meld je dan vandaag nog aan voor de e-learning digitale tachograaf.

Cursusagenda e-learning digitale tachograaf
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in de cursusagenda? We plannen de e-learning digitale tachograaf ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over de e-learning digitale tachograaf vrijblijvend contact met ons op.