SOOB Logo

Wil jij als professionele vrachtwagenchauffeur een belangrijke rol spelen in het voorkomen van criminaliteit en de veiligheid op de weg vergroten? Dan is onze code 95-theoriecursus criminaliteitspreventie dé training die je nodig hebt!

Interesse in de cursus criminaliteitspreventie?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Tijdens onze code 95-cursus criminaliteitspreventie leer je essentiële vaardigheden en kennis om risico's te herkennen en te vermijden. We behandelen onderwerpen zoals diefstalpreventie, ladingbeveiliging, veiligheid op parkeerplaatsen en hoe om te gaan met verdachte situaties. Met praktische tips en realistische scenario's bereiden we je voor op diverse uitdagingen die je als chauffeur kunt tegenkomen.

Onze ervaren instructeurs hebben ruime expertise op het gebied van criminaliteitspreventie en transportveiligheid. Ze delen hun kennis en ervaring graag met jou, zodat jij met vertrouwen kunt optreden in potentieel gevaarlijke situaties. Daarnaast maken we gebruik van interactieve leermethoden, casestudies en groepsdiscussies om het leerproces zo boeiend en effectief mogelijk te maken.

De cursus criminaliteitspreventie is erkend door het CBR en telt mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). Het volgen van de cursus criminaliteitspreventie is niet alleen een waardevolle aanvulling op je professionele vaardigheden, maar het toont ook jouw betrokkenheid bij het waarborgen van de veiligheid op de weg. Het vergroot je kansen op werk en toont potentiële werkgevers dat je serieus bent in het bestrijden van criminaliteit en het beschermen van vracht en medeweggebruikers.

Investeer in jezelf en maak een verschil in de transportsector met onze boeiende code 95-cursus criminaliteitspreventie. Schrijf je vandaag nog in en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om veilig de weg op te gaan.

Cursusagenda criminaliteitspreventie
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus criminaliteitspreventie ook op aanvraag. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van de cursus criminaliteitspreventie gerust contact met ons op.