SOOB Logo

Met de cursus criminaliteitspreventie worden chauffeurs bewust gemaakt van de verschillende vormen van criminaliteit die op de loer liggen en wat hiertegen gedaan kan worden. Denk hierbij aan inklimmers, lading- en voertuigdiefstal, overvallen, agressie en aanhouding door nepagenten. Tijdens de cursus criminaliteitspreventie maken we de chauffeurs zich bewust van zijn beveiliging, zodat zij minder kwetsbaar zijn en daarmee de hele onderneming.

Cursus criminaliteitspreventie volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie?

Iedereen met of zonder lading kan doelwit zijn. Het is van belang om op de juiste wijze te handelen en zoveel mogelijk risico te vermijden. Het laden en lossen is een kritisch moment in verband met diefstal en je eigen veiligheid.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je cursus criminaliteitspreventie bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus criminaliteitspreventie kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus criminaliteitspreventie in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Uitgebreide lunch

Volg je de cursus criminaliteitspreventie via JobTrans? Dan verzorgen wij de catering, zowel op een doordeweekse dag als in het weekend wordt voor koffie, thee en lunch* gezorgd bij cursussen van een hele dag.

 *Bij de cursussen van een dagdeel is er geen lunch inbegrepen.

Profiteer van SOOB-subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB-subsidie? Zo ja, dan kom je vaak in aanmerking voor een subsidie. Onze opleidingscoördinatoren helpen je daar graag bij. JobTrans voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificeringen. Op grond daarvan heeft het Sector Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat 'gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' versterkt. Als je gebruik wil maken van SOOB-subsidie is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft, zodat we je subsidieaanvraag in kunnen dienen.

Aanmelden voor de cursus criminaliteitspreventie?

Wil je graag advies op maat ontvangen over de cursus criminaliteitspreventie? Neem vrijblijvende contact met ons op om de mogelijkheden voor de cursus criminaliteitspreventie te bespreken.