Als ervaren chauffeur kunt je jouw vaardigheden en kennis delen met anderen door mentorchauffeur te worden. Wil jij mentorchauffeur worden? Dan is de cursus mentorchauffeur iets voor jou.

Interesse opleiding mentorchauffeur?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Als mentorchauffeur ben je een belangrijke schakel binnen een organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het inwerktraject van nieuwe vrachtwagenchauffeurs en weet hen op een enthousiaste en inspirerende manier te coachen, trainen en begeleiden. Door jouw ervaring en kennis van het vak weet je nieuwe collega-chauffeurs snel wegwijs te maken in de organisatie en hun werkzaamheden. De opleiding mentorchauffeur biedt je de kans om jouw kennis en vaardigheden te delen met anderen. 

Als mentorchauffeur ben je niet alleen bekend met het bedrijf en de procedures, maar ben je ook in staat om deze op een heldere en duidelijke manier over te brengen op nieuwe collega’s. Je bent in staat om te anticiperen op mogelijke problemen en weet op een proactieve manier oplossingen aan te dragen.

Een stimulerende houding is hierbij van groot belang en dat leren we je onder andere tijdens de opleiding mentorchauffeur. Door op een positieve en opbouwende manier feedback te geven, weet je nieuwe chauffeurs te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Hierbij werk je nauw samen met andere collega’s en afdelingen binnen de organisatie.

Als mentorchauffeur is het ook belangrijk dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en weet je op een heldere en duidelijke manier te communiceren. Je bent geduldig en in staat om rust en overzicht te bewaren, ook in situaties waarin de druk hoog is. Tijdens de opleiding mentorchauffeur wordt er dan ook veel aandacht besteed aan je communicatieve vaardigheden.

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het inwerktraject van nieuwe collega-chauffeurs? Kies dan voor de opleiding mentorchauffeur. Meld je vandaag nog aan en word een mentorchauffeur die het verschil maakt.

Meer weten?

We plannen de cursus mentorchauffeur op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus mentorchauffeur vrijblijvend contact met ons op.