SOOB Logo

Wil jij als vrachtwagenchauffeur veilig en efficiënt leren omgaan met laad- en losmaterieel? Dan is de code 95-theoriecursus gebruik laad- en losmaterieel iets voor jou.

Interesse cursus gebruik laad- en losmaterieel
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens deze cursus leer je alles over het veilig en efficiënt laden en lossen van goederen. Je leert onder andere hoe je verschillende soorten laad- en losmaterieel op de juiste manier kunt gebruiken, hoe je veiligheidsrisico’s kunt minimaliseren en hoe je ervoor zorgt dat het laden en lossen van goederen efficiënt verloopt.

De cursus wordt gegeven door ervaren instructeurs die weten waar ze over praten. Zij brengen je alle benodigde kennis en vaardigheden bij, zodat jij veilig en efficiënt kunt werken met laad- en losmaterieel. Bovendien is de cursus erkend door het CBR en telt deze mee voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie).

Kortom, wil jij je kennis en vaardigheden op het gebied van laad- en losmaterieel vergroten en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt vergroten? Schrijf je dan nu in voor onze cursus en ontdek wat wij jou te bieden hebben!

Meer weten?

We plannen de cursus laad- en losmaterieel op aanvraag in. Neem voor meer informatie over de cursus laad- en losmaterieel vrijblijvend contact met ons op.