SOOB Logo

Het volgen van de code 95 e-learning lading zekeren is van groot belang om verschillende redenen:

  1. Veiligheid op de weg
  2. Wettelijke verplichting
  3. Voorkomen van schade

Dat betekent dat een cursus lading zekeren voor vrachtwagenchauffeurs van groot belang is om veilig en verantwoordelijk te kunnen werken en de wettelijke verplichtingen na te kunnen leven.

Interesse in e-learning lading zekeren?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Tijdens de e-learning lading zekeren leer je onder andere hoe je verschillende soorten lading veilig en verantwoord kunt vervoeren, rekening houdend met de geldende wet- en regelgeving. Je leert hoe je de juiste hulpmiddelen kunt gebruiken om lading te zekeren, zoals spanbanden, kettingen en sjorbanden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de verschillende risico's die kunnen ontstaan als lading niet goed gezekerd is.

Naast het theoretische gedeelte is er ook een praktijkgedeelte waarbij je leert hoe je de opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. Je leert dan bijvoorbeeld hoe je lading op de juiste manier vastzet en hoe je de spanning van de spanbanden kunt controleren.

De e-learning lading zekeren kun je combineren met het behalen van 7 code 95-uren theorie. Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel klassikale scholing (3 uur) te volgen. 

Meld je aan voor de e-learning lading zekeren en beschik als vrachtwagenchauffeur over alle benodigde kennis en vaardigheden om een lading veilig te vervoeren.

Cursusagenda e-learning lading zekeren
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de e-learning lading zekeren ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over de e-learning lading zekeren vrijblijvend contact met ons op.