Veilig en efficiënt werken op hoogte is essentieel bij veel werkzaamheden. Of je nu in de bouw, industrie, logistiek of facilitaire dienstverlening werkt: de kans is groot dat je wel eens met een hoogwerker hebt gewerkt of gaat werken. Wil jij je vaardigheden en kennis op het gebied van werken met een hoogwerker verbeteren? Dan is onze cursus veilig werken met hoogwerker perfect voor jou!

Interesse in de cursus veilig werken met de hoogwerker?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aanWat ga je leren?

Tijdens de cursus leer je onder andere over het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, het correct opbouwen van de hoogwerker, het werken op hoogte, het veilig manoeuvreren van de hoogwerker en het omgaan met noodsituaties. Door deze kennis kun je veilig en efficiënt werken met een hoogwerker en risico’s tot een minimum beperken. Je leert nieuwe vaardigheden, krijgt praktische handvatten en tips en kunt veiliger en efficiënter werken op hoogte.

JobTrans
Meer weten?

We plannen de cursus veilig werken met de hoogwerker op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus veilig werken met de hoogwerker vrijblijvend contact met ons op.