SOOB Logo

Wil jij graag als heftruckchauffeur aan de slag gaan of ben je al werkzaam in deze sector en wil je je kennis en vaardigheden verder uitbreiden? Dan is de e-learning heftruck echt iets voor jou.

Interesse in de e-learning heftruck?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens de cursus leer je niet alleen hoe je een heftruck moet besturen, maar ook hoe je veilig en efficiënt kunt werken. Je leert bijvoorbeeld hoe je de lading op de juiste manier kunt opnemen, verplaatsen en afzetten, maar ook hoe je veilig kunt manoeuvreren in smalle gangen. Daarnaast leer je hoe je problemen kunt herkennen en oplossen, zoals het vastlopen van de lading of storingen aan de heftruck.

Bovendien leer je tijdens de e-learning heftruck hoe je veiligheidsprocedures moet toepassen om ongelukken te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van de heftruck voor gebruik, het signaleren van gevaarlijke situaties en het volgen van de juiste rijprocedures. Met deze kennis kun je niet alleen jezelf, maar ook je collega's en de omgeving veilig houden tijdens het werken met de heftruck.

Na afloop van de cursus kun je door middel van het succesvol afleggen van een toets je heftruckcertificaat behalen en hiermee vergroot je ook je carrièremogelijkheden. Veel werkgevers beschouwen deze certificering namelijk als een vereiste voor het werken in een magazijn of op een bouwplaats.

De e-learning heftruck kun je combineren met het behalen van 7 code 95-uren theorie. Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel scholing op de heftruck (3 uur) te volgen.

Kortom, de e-learning heftruck is een waardevolle investering in jezelf en je carrière als heftruckchauffeur. Het vergroot niet alleen je kennis en vaardigheden, maar ook je veiligheid en die van anderen op de werkvloer. Schrijf je dus snel in voor de e-learning heftruck en behaal het heftruckcertificaat.

Cursusagenda e-learning heftruck
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
JobTrans
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in de cursusagenda? We plannen de e-learning heftruck ook op aanvraag. Neem voor meer informatie over de e-learning heftruck vrijblijvend contact met ons op.