Ben jij werkzaam of ga jij werken in een omgeving waar veel gebruik wordt gemaakt van zijladers? Dan weet je dat deze machines een belangrijke rol spelen bij het laden en lossen van goederen. Het is daarom van essentieel belang dat jij als gebruiker goed getraind bent om op een veilige en efficiĆ«nte manier met zijladers te kunnen werken. Wil jij hier meer over weten? Dan is de cursus veilig werken met de zijlader iets voor jou.

Interesse in de cursus veilig werken met de zijlader?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Onze cursus veilig werken met de zijlader biedt jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw werkzaamheden met zijladers op een professionele en veilige manier uit te voeren. Tijdens deze cursus leer je onder andere hoe je de zijlader op een juiste manier bedient en hoe je de zijlader efficiƫnt kunt manoeuvreren om de lading veilig te vervoeren.

Onze ervaren docenten leren je ook hoe je de veiligheid van jezelf, je collega's en de omgeving waarin je werkt, kunt waarborgen. Je leert hoe je storingen kunt voorkomen en hoe je problemen oplost wanneer deze zich toch voordoen. Je leert bijvoorbeeld hoe je de zijlader moet onderhouden en hoe je slijtage van onderdelen kunt controleren, om zo de machine in topconditie te houden en veiligheidsrisico's te minimaliseren.

De cursus veilig werken met de zijlader is praktijkgericht en kun je combineren met de nascholing voor de code 95. Dat betekent dat je na het afronden van de cursus veilig werken met de zijlader 7 code 95-uren theorie kunt ontvangen. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat, wat aangeeft dat je beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om met een zijlader te kunnen werken. Het certificaat is vijf jaar geldig.

Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en leer hoe je op een professionele en veilige manier kunt werken met zijladers. Met deze kennis vergroot je niet alleen je eigen veiligheid, maar ook die van je collega's en de omgeving waarin je werkt.

Cursusagenda veilig werken met de zijlader
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

We plannen de cursus veilig werken met de zijlader op aanvraag in. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie over de cursus veilig werken met de zijlader vrijblijvend contact met ons op.