De zijlader is een bekende in de logistieke wereld. Mocht je hiermee gaan werken, is het van groot belang ook kennis te hebben van de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Na het volgen van de cursus veilig werken met de zijlader beschik jij over je certificaat en ben jij op de hoogte van het veilig werken met de zijlader. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website en ontdek de mogelijkheden.

Waarom de cursus veilig werken met de zijlader volgen bij JobTrans?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
  • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus veilig werken met de zijlader en ontdek het zelf!

Interesse in de cursus veilig werken met de zijlader?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus veilig werken met de zijlader kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus veilig werken met de zijlader in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus veilig werken met de zijlader ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen

Trainen zoals jij het wil

Code 95 veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus veilig werken met de zijlader waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de code 95-cursus veilig werken met de zijlader?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus veilig werken met de zijlader.