SOOB Logo

Tijdens de cursus lading zekeren leer je hoe je je transport veilig kunt laden, stuwen, zekeren en verankeren. Hoe voorkom je dat je vracht gaat schuiven? Hoe zorg je ervoor dat jij je lading veilig van A naar B vervoerd? En welke ladingzekering regels gelden er voor internationaal transport? Deze vragen, en nog véél meer, behandelen we tijdens de cursus lading zekeren.

Doel van de cursus lading zekeren

Je leert verschillende soorten ladingen in diverse type vrachtauto's te zekeren. Hierbij wordt ingespeeld op de situaties van de cursisten.

Lesaanpak voor de cursus lading zekeren

Tijdens deze eendaagse code 95-cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Methodes en principes van lading zekeren
  • Wettelijke verantwoordelijkheden
  • Wet- en regelgeving in binnen- en buitenland over vastzetten lading
  • Hoe een lading te stuwen en verankeren

Waarom de cursus lading zekeren bij JobTrans?

  • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal. 
  • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector. 
  • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
  • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
  • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
  • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus lading zekeren en ontdek het zelf!
Interesse in de cursus lading zekeren?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus lading zekeren kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus lading zekeren in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus lading zekeren ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Code 95 veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus lading zekeren waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de cursus lading zekeren?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus lading zekeren.