Wil jij leren hoe je veilig en efficiënt een terminaltrekker gebruikt voor het laden en lossen van vrachtauto's? Volg dan onze e-learning terminaltrekker.

Interesse e-learning terminaltrekker?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens de e-learning behandelen we alles wat je moet weten om goed te kunnen werken met een terminaltrekker. Veiligheid staat altijd voorop bij het werken met een terminaltrekker. Daarom bespreken we uitgebreid de belangrijkste veiligheidsvoorschriften en procedures die je moet volgen bij het werken met een terminaltrekker. We behandelen onder andere het dragen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, het controleren van de terminaltrekker voordat je ermee aan de slag gaat en het beperken van risico's tijdens het rijden met een trailer. Na het succesvol afronden van de e-learning volgt het praktijkgedeelte:

  • 08:00-09:30 – praktijk kandidaat 1
  • 09:30-11:00 – praktijk kandidaat 2
  • 11:00-12:30 – praktijk kandidaat 3
  • 13:00-14:30 – praktijk kandidaat 4
  • 14:30-16:00 – praktijk kandidaat 5

Het praktijkgedeelte is één op één en tijdens de praktijk behandelen we de verschillende manoeuvres die je met een terminaltrekker kunt uitvoeren. Ook laten we je zien hoe je veilig kunt, hoe je met een trailer kunt rijden en ga je met de terminaltrekker manoeuvreren op krappe plaatsen. Je krijgt praktische tips en trucs van een ervaren instructeur.

Onze e-learning terminaltrekker is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs die hun kennis willen vergroten. Na het volgen van de e-learning zul je beter voorbereid zijn om veilig en efficiënt te werken met een terminaltrekker en zul je meer vertrouwen hebben in je vaardigheden. Meld je vandaag nog aan en verbeter je terminaltrekker-vaardigheden.

    Meer weten?

    We plannen het praktijkgedeelte van de e-learning terminaltrekker op aanvraag in. Neem voor meer informatie over de e-learning terminaltrekker vrijblijvend contact met ons op.