Wil jij leren hoe je veilig en efficiënt een terminaltrekker gebruikt voor het laden en lossen van vrachtauto's? Volg dan onze cursus terminaltrekker.

Interesse cursus terminaltrekker?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

In deze cursus behandelen we alles wat je moet weten om goed te kunnen werken met een terminaltrekker. We beginnen met een introductie over wat een terminaltrekker is en hoe deze werkt. Vervolgens gaan we dieper in op de verschillende soorten terminaltrekkers en hoe je de juiste trekker kiest voor jouw vrachtauto.

Veiligheid staat altijd voorop bij het werken met een terminaltrekker. Daarom bespreken we uitgebreid de belangrijkste veiligheidsvoorschriften en procedures die je moet volgen bij het werken met een terminaltrekker. We behandelen onder andere het dragen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, het controleren van de terminaltrekker voordat je ermee aan de slag gaat en het beperken van risico's tijdens het rijden met een trailer.

Daarna behandelen we de verschillende manoeuvres die je met een terminaltrekker kunt uitvoeren. We laten je zien hoe je een trailer veilig kunt koppelen en ontkoppelen, hoe je met een trailer kunt rijden en hoe je de terminaltrekker kunt manoeuvreren op krappe plaatsen.

Tijdens deze cursus zullen we je ook praktische tips en trucs geven om het laden en lossen van trailers met een terminaltrekker efficiënter te maken. Je zult in staat zijn om beter te plannen, te manoeuvreren en je tijd optimaal te benutten.

Onze cursus over de terminaltrekker voor vrachtauto's is geschikt voor zowel beginnende als ervaren chauffeurs die hun kennis willen vergroten. Na het volgen van de cursus zul je beter voorbereid zijn om veilig en efficiënt te werken met een terminaltrekker en zul je meer vertrouwen hebben in je vaardigheden. Meld je vandaag nog aan en verbeter je terminaltrekker-vaardigheden.

Meer weten?

We plannen de cursus terminaltrekker op aanvraag in. Neem voor meer informatie over de cursus terminaltrekker vrijblijvend contact met ons op.