SOOB Logo

Tot wel 15% brandstof besparen met je vrachtauto? Volg de cursus het nieuwe rijden. Rijvaardigheden en rijstijl is vaak jaren geleden aangeleerd. Automatismen en patronen veranderen niet vanzelf.  

Doel van de cursus het nieuwe rijden

De cursus het nieuwe rijden is dé cursus om je brandstofverbruik te verlagen. Daarmee voorkom je veel uitstoot van CO2 en andere milieubelastende stoffen. Ga jij de uitdaging aan? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Lesaanpak van de cursus het nieuwe rijden

Tijdens deze eendaagse code 95-cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het doel van het nieuwe rijden
 • Moderne technieken die een positief effect hebben op het nieuwe rijden
 • Hoe waarnemen en kijktechnieken bijdragen aan het nieuwe rijden
 • Inzicht in je eigen rijstijl (nulmeting)
 • Het nieuwe rijden toepassen in de praktijk (tweede meting/vergelijkingsrit)

Waarom de cursus het nieuwe rijden volgen bij JobTrans?

 • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
 • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
 • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
 • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
 • Verwachtingen overtreffen: volg de cursus het nieuwe rijden en ontdek het zelf!
Interesse in de cursus het nieuwe rijden?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie is de cursus het nieuwe rijden bedoeld?

De cursus het nieuwe rijden is interessant voor chauffeurs die meer willen weten over rijgedrag die zorgt voor een lager brandstofverbruik, minder CO2-uitstoot leveren en minder geluidsoverlast. Na de cursus het nieuwe rijden zijn chauffeurs op de hoogte van de manier waarop de rijcomfort en rijveiligheid verhoogd kan worden.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus het nieuwe rijden kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus het nieuwe rijden in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Geen probleem. Je kunt de cursus het nieuwe rijden ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus het nieuwe rijden waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de code 95-cursus het nieuwe rijden?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus het nieuwe rijden.