SOOB Logo

De cursus Het Nieuwe Rijden is dé cursus om je brandstofverbruik te verlagen. Daarmee voorkom je veel uitstoot van CO2 en andere milieubelastende stoffen. Ga jij de uitdaging aan? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. 

Cursus Het Nieuwe Rijden volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Voor wie?

De cursus Het Nieuwe Rijden is interessant voor chauffeurs die meer willen weten over rijgedrag die zorgt voor een lager brandstofverbruik, minder CO2-uitstoot leveren en minder geluidsoverlast. Na de cursus Het Nieuwe Rijden zijn chauffeurs op de hoogte van de manier waarop de rijcomfort en rijveiligheid verhoogd kan worden.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus Het Nieuwe Rijden kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Wil je meer weten over onze e-learningvariant? Kijk dan op onze e-learningpagina.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de cursus veilig werken langs de weg bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.


Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus Het Nieuwe Rijden kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus veilig werken langs de weg in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.


Uitgebreide lunch

Volg je de cursus veilig werken langs de weg via JobTrans? Dan verzorgen wij de catering, zowel op een doordeweekse dag als in het weekend wordt voor koffie, thee en lunch* gezorgd bij cursussen van een hele dag. *Bij de cursussen van een dagdeel is er geen lunch inbegrepen.

Aanmelden cursus Het Nieuwe Rijden?

Wil jij je rijstijl optimaliseren en door middel van een eerste en tweede rit bewust worden van jouw rijgedrag en deelname aan het verkeer (risicobeheersing). Dan is de cursus Het Nieuwe Rijden zeker iets voor jou! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus Het Nieuwe Rijden.