SOOB Logo

De innovaties volgen elkaar snel op. Ben je op de hoogte van de techniek van de nieuwste vrachtauto's? En weet je hoe je noodreparaties kunt uitvoeren aan jouw voertuig? Tijdens de code 95-cursus techniek en veiligheid (tips en trucks) staan we stil bij de techniek van vrachtauto's, zodat je bij een incident snel weer de weg op kan zonder tussenkomst van een monteur. Zo voorkom je eventuele verdere vertragingen en hogere reparatiekosten. Wie wil dat nu niet?

Interesse cursus techniek en veiligheid?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

Als chauffeur is het belangrijk om technische kennis te hebben van het voertuig waarin je rijdt en om veilig te rijden. Een cursus techniek en veiligheid voor chauffeurs kan je helpen om deze kennis op te doen en toe te passen tijdens het rijden.

Tijdens de cursus techniek en veiligheid leer je meer over de verschillende onderdelen van het voertuig, zoals de motor, de transmissie, de remmen en de verlichting. Je leert hoe je eventuele problemen kunt oplossen en hoe je ervoor kunt zorgen dat het voertuig in goede staat blijft.

De cursus techniek en veiligheid is erkend door het CBR en telt mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (7 code 95-uren theorie). De cursus is een waardevolle investering in jezelf als chauffeur en voor je werkgever. Het kan je helpen om veiliger te rijden en beter voor je voertuig te zorgen, waardoor de kans op pech of ongelukken kleiner wordt.

Meld je aan voor de cursus techniek en verdiep je in de basiskennis van techniek die relevant is tijdens het uitoefenen van jouw werkzaamheden als beroepschauffeur in het binnen- en buitenland.

Cursusagenda techniek en veiligheid (tips en trucks)
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus techniek en veiligheid ook op aanvraag. Dat kan bij jou op locatie, een opleidingslocatie van JobTrans of een andere externe locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.