SOOB Logo

Wil jij als vrachtwagenchauffeur goed voorbereid de weg op en weten wat te doen bij eventuele technische calamiteiten onderweg? Dan is de code 95 e-learning tips en trucks iets voor jou.

Interesse in de e-learning tips en trucks?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Wat ga je leren?

De e-learning tips en trucks richt zich op de veiligheid van vrachtauto's en de technische aspecten die daarmee gepaard gaan. De cursus is bedoeld voor chauffeurs en andere personen die werken met vrachtauto's en biedt een uitgebreide training op het gebied van veiligheid en techniek, zodat deelnemers in staat zijn om veilig te werken en ongelukken te voorkomen.

Hier zijn enkele onderwerpen die aan bod kunnen komen in de e-learning tips en trucks:

  • Wet- en regelgeving: De wet- en regelgeving met betrekking tot de veiligheid van vrachtauto's en de verantwoordelijkheden van de chauffeurs.
  • Technische aspecten: De technische aspecten van vrachtauto's, zoals de werking van de remmen, de motor en de verlichting.
  • Veiligheidsprocedures: De veiligheidsprocedures die moeten worden gevolgd bij het rijden met een vrachtauto zoals het beveiligen van de lading, het controleren van de bandenspanning en het vermijden van dode hoeken.
  • Rijvaardigheid: De rijvaardigheid die nodig is om veilig te rijden met een vrachtauto.

De e-learning tips en trucks kun je combineren met het behalen van 7 code 95-uren theorie. Echter geeft het CBR aan e-learning met code 95 een aantal restricties mee. Zo is het niet toegestaan om de volledige cursus via e-learning te volgen. De kandidaat dient een dagdeel zelfstudie (4 uur) te doen en een dagdeel klassikaal (3 uur) te volgen.

Meld je aan voor de e-learning tips en trucks en verdiep je in de basiskennis van techniek die relevant is tijdens het uitoefening van jouw werkzaamheden als beroepschauffeur in het binnen- en buitenland.

Cursusagenda e-learning tips en trucks
Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
JobTrans
Meer weten?

We plannen de e-learning tips en trucks op aanvraag in. Neem voor meer informatie over de e-learning tips en trucksvrijblijvend contact met ons op.