Veilig rijden door regels en gedrag, dat is het doel van de cursus verkeerseducatie code 95. Verkeerseducatie is een belangrijk onderwerp voor vrachtwagenchauffeurs. Het verkeer is de laatste jaren snel aan het veranderen: het wordt steeds drukker. Intussen komen er nieuwe verkeersregels bij en wijzigt er regelgeving, zonder dat je het soms door hebt. Het verkeer doet een groot beroep op de vaardigheden van een vrachtwagenchauffeur zoals: waarnemen, reageren en concentreren. Kortom: goed om je verkeerskennis op te frissen.

Daarnaast ontwikkelt iedere vrachtwagenchauffeur een eigen rijstijl. Hierin sluipen routines die voor verbetering vatbaar zijn. Met de code 95-cursus verkeerseducatie 95 fris jij je kennis op het gebied van verkeerswetten en -regels op, zodat je nog lange tijd veilig aan het verkeer kunt deelnemen.

Doel van de cursus verkeerseducatie code 95
Na deze cursus ben je op de hoogte van de actuele verkeerswet- en regelgeving.

Lesaanpak van de cursus verkeerseducatie code 95

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Verkeersregels en verkeerswetgeving
 • Rij- en rusttijden
 • Gevaarherkenning
 • Gedragsregels
 • Tunnels en tunnelveiligheid
 • Aandachtspunten in het buitenland
 • Preventieve maatregelen

Waarom de cursus verkeerseducatie code 95 volgen bij JobTrans?

 • Innovatief: we ontwikkelen geregeld nieuw lesmateriaal.
 • Expertise: we kennen de wet- en regelgeving binnen jouw sector.
 • Warm bad: goed verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
 • Fanatiek: we doen veel voor een tevreden klant. Cursus bij jou op locatie? Dat kan!
 • Flexibel: staat de gewenste datum er niet tussen? Neem contact op. We denken met je mee.
 • Verwachtingen overtreffen: volg de code 95-cursus verkeerseducatie en ontdek het zelf!

Interesse in de code 95-cursus verkeerseducatie?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Verkeerseducatie code 95 middels e-learning

De verkeerseducatie is een code 95-cursus die deels via e-learning wordt gevolgd. Voor deze cursus dient de cursist een dagdeel thuisstudie te doen (4 uur) en een dagdeel naar JobTrans te komen voor klassikale scholing (3 uur). Door het verkorte klassikale gedeelte is de opleiding over het algemeen gemakkelijker in te plannen. Ook kan de cursist zelf bepalen wanneer en waar de eerste 4 uur zelfstudie wordt gedaan.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus verkeerseducatie code 95 kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus verkeerseducatie code 95 in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke opleidingswens voldoen. Kun je de gewenste locatie niet vinden in onze cursusagenda? Je kunt de cursus verkeerseducatie code 95 ook bij jou op locatie laten plaatsvinden. Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Trainen zoals jij het wil

Cursusaanbod veel van hetzelfde? Bij JobTrans doen we het net even anders om jou een unieke en leerzame dag aan te bieden. Indien gewenst stellen we samen met jou een maatwerkcursus op die aansluit op jouw wensen. Ontwikkel samen met JobTrans een cursus verkeerseducatie code 95 waar je écht iets aan hebt.

code 95 uren
Start met leren en wij doneren

Wist je dat JobTrans per cursist 1 euro doneert aan Villa Joep in 2022? Het totaalbedrag zal JobTrans aan het einde van het jaar verdubbelen. Villa Joep is een fonds dat de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker en JobTrans draagt hieraan bij met de actie 'start met leren en wij doneren'.

Over JobTrans
Vragen over de cursus verkeerseducatie code 95?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de cursus verkeerseducatie code 95.