Werken langs de weg – bijvoorbeeld bij het snoeien van bomen of reinigen van het wegdek – is niet zonder risico. Om welke risico’s gaat het? Hoe ga je hiermee om? En wat zegt de Arbowet hierover? Deze vragen, en nog véél meer, behandelen we tijdens de cursus veilig werken langs de weg.

De voordelen

  • Conform CROW 96A/B praktijkrichtlijnen
  • Bevordert de verkeersveiligheid
Cursus veilig werken langs de weg volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan


Voor wie?

Meerdere wegen leiden naar Rome. Ook als het gaat om de verantwoordelijkheid voor verkeersveiligheid. De wegbeheerder of -eigenaar, aannemer, overheidsinstantie, opdrachtgever, werknemer en werkgever zijn samen verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid. De cursus veilig werken langs de weg is interessant voor al deze partijen. Oftewel: iedereen die werkzaamheden langs de weg verricht of hier graag meer over wil weten.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de cursus veilig werken langs de weg bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus veilig werken langs de weg kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus veilig werken langs de weg in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Uitgebreide lunch

Volg je de cursus veilig werken langs de weg via JobTrans? Dan verzorgen wij de catering, zowel op een doordeweekse dag als in het weekend wordt voor koffie, thee en lunch* gezorgd bij cursussen van een hele dag. 

*Bij de cursussen van een dagdeel is er geen lunch inbegrepen.

Aanmelden cursus veilig werken langs de weg?

Verricht je werkzaamheden langs de weg? Of wil je meer weten over de regels voor veilig werken langs de weg? Meld je dan eenvoudig online aan. Wil je graag meer informatie ontvangen over de cursus? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de cursus veilig werken langs de weg