Neem contact op

Op 3, 4 en 5 september a.s. staat JobTrans op de Transport Compleet in Gorinchem. De vakbeurs voor professionals in wegtransport. ‘Bijtanken’ tijdens de beurs doe je op onze stand: G138. Lees er hier meer over!

Even 'bijtanken' op de Transport Compleet in Gorinchem? Breng een bezoek aan de stand van JobTrans: G138. Interessant voor iedereen met interesse in en kennis van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistiek. Zo kun je je inhoudelijk bijtanken over een bepaald onderwerp, vragen stellen, discussiëren of gewoon luisteren en meer leren over een specifiek onderwerp. Ook maak je kans op een gratis Code 95-cursus wanneer je onze verkeersquiz doet.

Diverse scholingsmogelijkheden

Tijdens de beurs wordt er meer informatie gegeven over onze (praktijkgerichte) opleidingen, cursussen en trainingen. JobTrans biedt talloze mogelijkheden, zowel met als zonder Code 95. Indien gewenst stellen we een cursus op maat samen. Bedrijven die SOOB afdragen, kunnen gebruikmaken van een subsidie om de studiekosten te verlagen. Ook werkgevers die een opleiding voor kantoorpersoneel willen vergoeden kunnen in aanmerking komen voor SOOB-subsidie. Zo vallen de studiekosten aanzienlijk lager uit. Hier hebben we onlangs een blog over geschreven: https://www.jobtrans.nl/blog/wat-betekent-de-nieuwe-soob-subsidieregeling-voor-jou

Deel jouw personeelsvraagstuk

Hoe zit het met jouw personeel? Heb je de juiste medewerkers in huis om de klus te klaren? Je weet als geen ander dat zonder hen het logistieke proces knarsend tot stilstand komt. Dan is het goed te weten dat je personeelsvraagstukken in goede handen zijn bij JobTrans. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We vertellen er op de beurs graag meer over.

Maak nu een afspraak

De beurs is op 3, 4 en 5 september a.s. van 14:00 tot 22:00 uur geopend. Je kunt zelf bepalen op welk moment je langskomt. Gedurende de beurs kun je in gesprek gaan met onze adviseurs. Wil je zeker zijn van een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan alvast contact met ons op via 0341 820 300 en plan een afspraak op de beurs in met Jeroen van Loo, William Dekker, Klaas Hogenhout of Wil-Jan van Dijk.

Op de website van Transport Compleet vind je de plattegrond. Ook je tickets kun je eenvoudig online bestellen.

We zien je graag op de Transport Compleet in Gorinchem!