Neem contact op

JobTrans breidt wagenpark uit met Mercedes Benz Actros. Met deze uitbreiding is ze de eerste rijopleiding met digitale 'buitenspiegels' in de regio Zwolle. Lees er hier meer over!

Per 14 januari 2020 breidt JobTrans haar wagenpark uit met een nieuwe Mercedes Benz Actros. Het betreft de uitvoering met mirrorcams. Omdat ze blijven groeien en innovatie een belangrijke pijler van hen is, is er gekozen voor deze uitbreiding. Bovendien is JobTrans met deze uitbreiding de eerste rijopleider met digitale ‘buitenspiegels’ in de regio Zwolle.

JobTrans eerste lesvrachtauto met digitale buitenspiegels in de regio

Uitrusting Mercedes Benz Actros

Met de nieuwe lesvrachtauto gaat JobTrans mee met de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en innovatie. Zo is de vrachtauto voorzien van:

 • Mirrorcams
  Deze camera’s vervangen de hoofd- en breedtespiegels.
 • PPC/Interurban
  Dit zorgt ervoor dat de vrachtauto zelfstanding anticipeert (zijn snelheid en versnelling aanpast) op hoogteverschillen, bochten en rotondes.
 • ABA 5
  Veiligheidssysteem wat autonoom remt om ernstige ongevallen te voorkomen, remt vanaf dit model ook voor voetgangers.
 • ADA
  Helpt de chauffeur om in de rijstrook te blijven rijden.
 • Afstandsregel assistent met Stop&Go-functie.
  De vrachtauto wordt ingezet voor zowel rijopleiding CE als praktijktrainingen Code 95. Op deze manier kunnen chauffeurs i.o. en ervaren chauffeurs kennismaken met alle nieuwe technieken waarmee de vrachtauto is uitgerust.

Over de nieuwe Actros

JobTrans heeft gister uit handen van de firma Wensink Mercedes-Benz Zwolle de sleutels van de Mercedes Benz Actros mogen ontvangen. De nieuwe Actros staat voor betrouwbare, brandstofbesparingen voertuigtechniek, lage kosten en een hoger rendement. Kort gezegd: meer efficiëntie. Een lager brandstofverbruik draagt aanzienlijk bij aan het rendement.

Over JobTrans

JobTrans is een full service uitzendbureau en (rij)opleider in de transport en logistiek. Dagelijks houden zij zich bezig met personeelsvraagstukken, (rij)opleidingen en cursussen voor onder andere de Code 95. Met de Mercedes Benz Actros is JobTrans klaar voor de toekomst. ‘Wij zijn een bedrijf dat altijd op zoek is naar nieuwe kansen en innovaties. Deze ontwikkeling sluit daarom naadloos aan op onze missie en visie.’, aldus Henrik de Leeuw.