Neem contact op

JobTrans Heerenveen heeft er een nieuwe samenwerking bij. De samenwerking met Royal Smilde Natura helpt zowel leerlingchauffeurs als ervaren chauffeurs met hun (na)scholing. Je leest er hier meer over.

JobTrans Heerenveen sluit samenwerkingsverband met Royal Smilde Natura. De samenwerking voorziet onder andere in de ondersteuning om de instroom van goed personeel te vergroten. JobTrans profiteert met de samenwerking op zijn beurt van een mooie opdrachtgever voor haar flexwerkers. De nieuwe samenwerking past bij de partnerstrategie van JobTrans. Het bedrijf zoekt voortdurend naar partners die willen bijdragen aan goed personeel in de transport en logistiek.

Onze samenwerking

Gooitske Hoekstra, vestigingsmanager JobTrans Heerenveen, is content met de samenwerking. ‘In de transport en logistiek staat de beroepspraktijk voorop. Want je leert sneller door te doen en te ervaren. Dankzij de samenwerking met Royal Smilde Natura kunnen leerlingchauffeurs de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. Bovendien ontdekken ze op deze manier welke werkzaamheden het beste bij hen passen’, aldus Gooitske. Naast het traject voor leerlingchauffeurs hebben de Friese bedrijven ook een samenwerking gesloten op het gebied van nascholingscursussen. Daarmee heeft Royal Smilde Natura de mogelijkheid om haar chauffeurs een standaard nascholingscursus of maatwerktraining Code 95 aan te bieden. Omdat de praktijk soms om een specifieke aanpak vraagt, heeft JobTrans zich gespecialiseerd in klachtgerichte oplossingen. Met hun flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen we aan elke wens op het gebied van Code 95-training voldoen.

jobtrans sluit samenwerkingsverband met smilde natura

Over Royal Smilde Natura

Royal Smilde Natura is onderdeel van Royal Smilde in Heerenveen. Een mooi familiebedrijf die gezonde frituuroliën voor het bakken van frites, snacks, oliebollen en vis levert. Als enige frituurolieproducent hanteert Royal Smilde Natura de unieke haal- en brengformule. De gebruikte olie wordt gegarandeerd verwerkt tot duurzame biobrandstof. Dit is goed voor het milieu, want zo wordt de energie uit het restproduct gebruikt als brandstof. En omdat over smaak niet valt te twisten hebben zij voor frites, snacks, oliebollen en vis verschillende recepturen frituurolie ontwikkeld.

Over JobTrans

Bedrijven vinden het lastig personeel met de juiste skills te vinden. Onder andere logistiek medewerkers, vrachtwagenchauffeurs en planners zijn moeilijk te werven. Om de sector transport en logistiek in beweging te houden, heeft JobTrans zich gespecialiseerd in het werven, opleiden en inzetten van voldoende gekwalificeerd vakkrachten. Onder persoonlijke begeleiding van onze opleidingsadviseurs en instructeurs inspireren wij werkzoekenden, hebben we oog voor hun talent en gaan we actief aan de slag met scholing. Bij JobTrans krijgen werkzoekenden alle ruimte hun kwaliteiten te ontwikkelen bij één of meerdere bedrijven. Het samenwerkingsverband met Royal Smilde Natura sluit hier goed bij aan.

Ook samenwerken?

Wil je ook een succesvolle samenwerking met ons starten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze adviseurs helpen je graag verder!