Met de e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur tillen wij je vakkennis naar een hoger niveau. Van wijzigingen in wet- en regelgeving tot het gebruik van slimme snufjes in de voertuigen. Doe je voordeel met de brede kennis van onze docenten, de handige tips en voorbeelden uit de praktijk. Kortom: wil jij je vakkennis op een breed gebied verder ontwikkelen? Volg dan de e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur.

De voordelen

  • Op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving in binnen- en buitenland.
  • Op de hoogte van wat voor nieuwe, slimme snufjes er in de voertuigen zitten en hoe ze deze het beste kunnen gebruiken.
E-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie?

De e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur is interessant voor alle chauffeurs, want de transport- en logistieke sector is continu in beweging. Letterlijk én figuurlijk.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Interesse in de reguliere cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur? Klik dan op onderstaande button.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Aanmelden e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur

Wil je graag advies op maat ontvangen over de e-learning? Neem vrijblijvende contact met ons op om de mogelijkheden voor de e-learning actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur te bespreken.