Fris je kennis op met de e-learning digitale tachograaf. Met deze code 95-cursus tillen wij jouw kennis over de bediening, rij- en rusttijden, wetgeving en controles door bevoegde instanties naar een hoger niveau. Of je nu beginnend chauffeur bent of juist ervaren. De e-learning digitale tachograaf is waardevol voor iedere chauffeur. Dus ook voor jou!

De voordelen

  • Minder risico op (hoge) boetes
  • Bevordert de verkeersveiligheid
  • Eerlijke concurrente tussen vervoerders en gezonde arbeidsomstandigheden in Europa
Cursus digitale tachograaf volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Voor wie?

Chauffeurs die werken met een bestuurderskaart dienen zich te allen tijde te houden aan de rij- en rusttijden. In Nederland en in andere Europese landen is het dan ook verplicht om deze rij- en rusttijden goed bij te houden. Hier speelt de digitale tachograaf een grote rol in. Het is namelijk belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken, om eventuele boetes te voorkomen.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus digitale tachograaf kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Interesse in de reguliere cursus digitale tachograaf? Klik dan op onderstaande button.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je het tweede dagdeel van de e-learning (klassikale gedeelte) bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus digitale tachograaf kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus digitale tachograaf in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur
Aanmelden voor de cursus digitale tachograaf

Wil jij je kennis over de digitale tachograaf opfrissen? Meld je dan aan voor de cursus digitale tachograaf bij JobTrans. Liever eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de cursus digitale tachograaf.