SOOB Logo

Tijdens de e-learning lading zekeren leer je hoe je je transport veilig kunt laden, stuwen, zekeren en verankeren. Hoe voorkom je dat je vracht gaat schuiven? Hoe zorg je ervoor dat jij je lading veilig van A naar B vervoerd? En welke ladingzekering regels gelden er voor internationaal transport? Deze vragen, en nog véél meer, behandelen we tijdens de e-learning lading zekeren.

De voordelen

  • De cursist kent de krachten op de lading en begrijpt de invloed op de stabiliteit.
  • De cursist kan een lading stuwen en verankeren op basis van de wettelijke eisen.

E-learning lading zekeren voglen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie?

Iedereen die verantwoordelijk is voor het veilig vervoeren en vastzetten van ladingen. Dus chauffeurs en expeditie medewerkers. Leidinggevenden kunnen meer inzicht te krijgen in de problematiek waarmee hun werknemers in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus lading zekeren kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Interesse in de reguliere cursus digitale tachograaf? Klik dan op onderstaande button.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de cursus fysieke belasting/fit op de rit bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de cursus lading zekeren kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de cursus lading zekeren in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Profiteer van SOOB-subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB-subsidie? Zo ja, dan kom je vaak in aanmerking voor een subsidie. Onze opleidingscoördinatoren helpen je daar graag bij. JobTrans voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificeringen. Op grond daarvan heeft het Sector Transport en Logistiek (STL) ons het certificaat 'gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' versterkt. Als je gebruik wil maken van SOOB-subsidie is het van belang dat je dit bij je aanmelding doorgeeft, zodat we je subsidieaanvraag in kunnen dienen.

Aanmelden voor e-learning

Wil je graag advies op maat ontvangen over de e-learning lading zekeren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor de e-learning lading zekeren te bespreken.