SOOB Logo

Wil je veiliger en efficiënter rijden op de vrachtauto en schades voorkomen? Dan is onze code 95-cursus schadepreventie (voorheen BBS) iets voor jou!

Interesse in de cursus rijoptimalisatie schadepreventie?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan

Wat ga je leren?

Tijdens deze cursus leer je hoe je potentiële gevaren op de weg kunt herkennen en vermijden, oftewel defensief rijden. Ook leer je hoe je de auto op een veilige manier kunt besturen en hoe je op een duidelijke en veilige manier kunt communiceren met andere weggebruikers. Daarnaast leer je hoe je de lading op een veilige manier kunt vervoeren en welke wettelijke eisen hieraan verbonden zijn.

Onze cursus schadepreventie voor vrachtwagenchauffeurs wordt gegeven door ervaren instructeurs en is praktijkgericht. Dit betekent dat je de geleerde technieken en vaardigheden direct in de praktijk kunt toepassen. Na het voltooien van deze cursus ben je beter voorbereid op de weg en kun je veiliger en efficiënter rijden, waardoor schade en ongelukken worden voorkomen.

De cursus schadepreventie wordt aangeboden als reguliere cursus en als e-learning. Beide opleidingsvarianten kun je combineren met het behalen van 7 code 95-praktijkuren.

Hoge reparatiekosten en vertragingen als gevolg van schade voorkomen? Investeer in je eigen veiligheid en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus schadepreventie bij JobTrans.

Cursusagenda schadepreventie rijoptimalisatie

Datum Locatie Instructeur(s) Beschikbaarheid
code 95-cursussen
Meer weten?

Kun je de gewenste datum of locatie niet terugvinden in bovenstaande cursusagenda? We plannen de cursus rijoptimalisatie schadepreventie ook op aanvraag. Dat kan op eigen voertuig of voertuig van JobTrans. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.