De e-learning tips en trucks is een interessante dag waarmee je meer leert over te de techniek van je voertuig, zonder tussenkomst van een monteur. Hoe om te gaan met veel voorkomende pechgevallen? En hoe kun je noodreparaties uitvoeren aan jouw voertuig? Tijdens de cursus tip en trucks geven je inzicht in de technische ontwikkelingen en veilig werken.

E-learning tips en trucks volgen?
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Vraag offerte aan
Voor wie?

Iedereen die verantwoordelijk is voor het veilig vervoeren en vastzetten van ladingen. Dus chauffeurs en expeditie medewerkers. Leidinggevenden kunnen meer inzicht te krijgen in de problematiek waarmee hun werknemers in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen.Leer je alles over technische veiligheid, dagelijks onderhoud en sleepklaar maken van de vrachtauto.

E-learning: waar en wanneer het jou uitkomt

Voor de cursus tips en trucks kun je kiezen uit twee opleidingsvarianten: klassikaal of e-learning. Wil je de cursus volgen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor e-learning. In deze opleidingsvariant volg je het eerste gedeelte van de cursus op je eigen tempo op afstand. Voor het tweede gedeelte (3 uur) kom je naar de desbetreffende cursuslocatie. Interesse in de reguliere cursus tips en trucks? Klik dan op onderstaande button.

Cursus op locatie naar keuze

Met onze flexibele invulling van lesmethode, inhoud en opleidingslocatie kunnen we aan elke voldoen. Wil je de e-learning tips en trucks bij jou op locatie laten plaatsvinden? Dat kan! Uiteraard kun je ook voor één van onze opleidingslocaties of een andere externe locatie kiezen.

Behaal 7 code 95-punten

Deelname aan de e-learning tips en trucks kan bij het CBR, ook wel CCV, voor 7 nascholingsuren worden geregistreerd en telt mee voor de theoriepunten voor de Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Als je de e-learning tips en trucks in het kader van code 95 wil volgen, is het van belang dat je bij je aanmelding doorgeeft. Dan kunnen wij je aanmelding en registratie bij het CCV voor je verzorgen.

Aanmelden e-learning tips en trucks?

Wil je graag advies op maat ontvangen over de e-learning tips en trucks? Neem vrijblijvende contact met ons op om de mogelijkheden voor de e-learning tips en trucks te bespreken