St. van den Brink en JobTrans sluiten samenwerkingsverband

St. van den Brink en JobTrans hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Geïnteresseerden kunnen via beide partijen een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie volgen. We vertellen je er hier meer over.

Havi en JobTrans sluiten samenwerkingsverband

Om de instroom voor werkzoekenden in de transport en logistiek te vergroten, werkt Havi samen met JobTrans. Geïnteresseerden krijgen de kans om gratis opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie. We vertellen je er hier meer over.

Borgesius Leeuwarden B.V. en JobTrans sluiten samenwerkingsverband

Dankzij deze exclusieve samenwerking krijgen geïnteresseerden de kans om gratis opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur en wordt hen een baangarantie van 3 jaar aangeboden. We vertellen je er hier meer over.

JobTrans voorziet instructeurs van nieuwe bedrijfskleding

Vanaf deze week zijn onze instructeurs voorzien van nieuwe bedrijfskleding met ons logo. Hier vertellen we je er meer over!

We staan op de beurs: Transport Compleet Hardenberg!

Save the date: 26, 27 en 28 maart 2019. Bezoek onze stand op Transport Compleet, hét vakevent voor de wegtransportbranche. Hier vind je meer informatie en de E-tickets.

JobTrans geeft rijopleiding B update

JobTrans blijft voortdurend innoveren om een totaalpakket van rijopleidingen, nascholingscursussen en uitzenden te kunnen blijven leveren. Zo hebben we onlangs rijopleiding B een update gegeven. Lees hier meer!

Ontbijtbijeenkomst 'Kostenontwikkelingen in het goederenvervoer over de weg'

In samenwerking met Alfa Accountants en Adviseurs organiseren wij op 7 maart een ontbijtbijeenkomst 'Kostenontwikkelingen in het goederenvervoer over de weg'. Wil je nog effectiever ondernemen? Laat je inspireren!

Onze nieuwe bedrijfsfilm staat online

Heb je onze nieuwe bedrijfsfilm al gezien? Hierin geven we een goede sfeerimpressie van ons bedrijf. We laten zien wie wij zijn, wat we doen en hoe we te werk gaan. Bekijk hier onze bedrijfsfilm!

Leerling chauffeur Daniël Kroezen aan het woord

Van adviseur naar vrachtwagenchauffeur: Daniël Kroezen switchte op 40-jarige leeftijd van baan. JobTrans hielp hem daarbij. Lees hier meer over de carrièreswitch van Daniël.

JobTrans breidt wagenpark uit met Volvo FH4x2

JobTrans heeft een nieuwe Volvo FH4x2 aangeschaft! De vrachtwagen wordt ingezet als lesauto en voor de praktijkcursussen. Lees hier meer over de uitbreiding van ons wagenpark.