Grootst event met 250 m2 circuit miniatuurtrucks bij JobTrans

Zaterdag 22 april van 10:00 - 14:00 uur staat de derde editie van het transport en logistiek event op de kalender. Op dit gratis toegankelijk evenement is van alles te doen voor transportliefhebbers, waaronder een circuit van miniatuurtrucks.

Meiden opleiden - word vrachtwagenchauffeur via JobTrans

Nieuwe campagne JobTrans moet meer vrouwen warm maken voor het transport. 

JobTrans is op zoek naar meer vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs. Om de drempel voor vrouwen die het transport in willen lager te maken, begint JobTrans de campagne ‘meiden opleiden’.

JobTrans doneert €5.000 aan Villa Joep

Vanaf januari 2022 is JobTrans partner van Villa Joep met als doel geld ophalen ten behoeve van neuroblastoomkanker. JobTrans heeft € 5.000 opgehaald voor Stichting Villa Joep.

Noteer in je agenda: 9 december ontbijtbijeenkomst JobTrans en Alfa Accountants en Adviseurs

De ontbijtbijeenkomst, een terugkerend event met groot succes. Deze editie is de locatie Van der Valk in Den Haag-Nootdorp gekozen. 

Wil jij nog effectiever ondernemen en wil je meer te weten komen over kostprijsberekeningen en tariefonderhandelingen? Dan is dit de uitgelezen kans! Schrijf je hier rechts in. 

Nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer

Wat betekent dit voor jou? 

Het eindbod dat de werkgevers tijdens het cao-overleg 14 oktober j.l. hebben gedaan is door de achterban van de werknemerspartijen geaccepteerd. Daarmee is er nu sprake van een cao-akkoord voor een nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer over de weg met ingang van 1 januari 2023.

Uitbreiding terrein JobTrans

Met oog op de toekomst is ervoor gekozen om het huidige terrein bij JobTrans in Genemuiden uit te breiden.

NK Veiligste Chauffeur van Nederland 2022

We kijken terug op een geslaagd evenement: De finaledag van het NK Veiligste Chauffeur van Nederland!

Afgelopen zaterdag was de finaledag waar de 20 finalisten het tegen elkaar opnamen met verschillende proeven om er uiteindelijk met de titel van veiligste chauffeur van Nederland vandoor te gaan. 

JobTrans trotse sponsor van sc Heerenveen voor het seizoen 2022 / 2023

Handen geschud, een warm ontvangst, een rondleiding door het stadion en een prachtig gepersonaliseerd voetbalshirt van sc Heerenveen overhandigt gekregen. Dat is een beknopte samenvatting van het bezoek van onze salesmanager Tim Beens bij sc Heerenveen.

JobTrans Genemuiden minder goed te bereiken vanaf 22 augustus tot eind 2022 i.v.m. wegwerkzaamheden

Vanaf a.s. maandag 22 augustus (week 34) staat er groot onderhoud op de planning van de weg tussen Genemuiden en IJsselmuiden. Hierdoor is onze vestiging in Genemuiden vanaf deze kant minder goed bereikbaar en moet er rekening worden gehouden met een langere reistijd.

Nieuwe theorieopleiding voor rijopleiding C/CE per juli 2022

Ben jij op dit moment bezig met de opleiding tot vrachtwagenchauffeur C/CE en heb jij al enkele theorie-examens gehaald of ben jij van plan binnenkort je rijbewijs C/CE te halen? Lees dan hier wat de nieuwe theorieopleiding van de rijopleiding C/CE voor jou betekent.

JobTrans nieuwe partner voor veiligste chauffeur van Nederland

Het NK Veiligste Chauffeur 2022 is op 16 mei jl. officieel van start gegaan. Tijdens het NK nemen Nederlandse vrachtwagenchauffeurs het tegen elkaar op. Eerst online en daarna fysiek tijdens de finales. JobTrans is sinds dit jaar bij dit maatschappelijk initiatief betrokken.

Truckers event op zaterdag 14 mei bij JobTrans Heerenveen

JobTrans organiseert op zaterdag 14 mei a.s. een truckers event. Het is de plek om kennis te vergaren en alle innovaties binnen de transport- en logistieke sector te ontdekken. Geïnteresseerden zijn op 14 mei a.s. van 13:00 tot 17:00 uur van harte welkom aan de Pluto 13 in Heerenveen.