Dag van de vrachtwagenchauffeur 2023

Een warm welkom op dag van de vrachtwagenchauffeur 2023. Letterlijk en figuurlijk, verzorgd door JobTrans. Lees er hier meer over.

Terugblik TVM Awards 2023: helden van de transportwereld

Bekijk hier de aftermovie van de NL Veiligste Chauffeur 2023. De winnaars werden op zaterdag 30 september tijdens de finaledag van de TVM Awards bekend gemaakt op het TT Circuit in Assen door Hélène Hendriks.

Uitbreiding wagenpark JobTrans: Volvo FH-bakwagen

In september jl. heeft JobTrans haar nieuwe Volvo FH-lestruck in gebruik genomen. Sterker nog: de oranje bakwagen heeft een hoofdrol gespeeld tijdens het NK Veiligste Chauffeur, waarvan de finale op zaterdag 30 september 2023 plaats heeft gevonden. Lees er hier meer over.

Wegens succes een tweede training met Ray Klaassens en Alex Luigjes

Afgelopen vrijdag was een dag vol inspiratie voor onze klanten die hebben deelgenomen aan onze gloednieuwe, gecertificeerde training. Onder de deskundige leiding van Ray Klaassens en Alex Luigjes hebben we niet alleen kennis gedeeld, maar ook gewerkt aan het versterken van communicatieve vaardigheden.

Meld je aan voor een gratis proefrit vrachtauto 5 december in Genemuiden

Op 5 december nodigen we je uit voor een gratis proefrit in onze vrachtauto. We vertellen je hieronder meer over.

JobTrans wederom partner van de TVM Awards!

Het NK Veiligste Chauffeur 2023 is op 8 mei jl. officieel van start gegaan en ook dit jaar mag JobTrans zich trotse partner noemen van de TVM Awards!

Grootst event met 250 m2 circuit miniatuurtrucks bij JobTrans

Zaterdag 22 april van 10:00 - 14:00 uur staat de derde editie van het transport en logistiek event op de kalender. Op dit gratis toegankelijk evenement is van alles te doen voor transportliefhebbers, waaronder een circuit van miniatuurtrucks.

Meiden opleiden - word vrachtwagenchauffeur via JobTrans

Nieuwe campagne JobTrans moet meer vrouwen warm maken voor het transport. 

JobTrans is op zoek naar meer vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs. Om de drempel voor vrouwen die het transport in willen lager te maken, begint JobTrans de campagne ‘meiden opleiden’.

JobTrans doneert €5.000 aan Villa Joep

Vanaf januari 2022 is JobTrans partner van Villa Joep met als doel geld ophalen ten behoeve van neuroblastoomkanker. JobTrans heeft € 5.000 opgehaald voor Stichting Villa Joep.

Noteer in je agenda: 9 december ontbijtbijeenkomst JobTrans en Alfa Accountants en Adviseurs

De ontbijtbijeenkomst, een terugkerend event met groot succes. Deze editie is de locatie Van der Valk in Den Haag-Nootdorp gekozen. 

Wil jij nog effectiever ondernemen en wil je meer te weten komen over kostprijsberekeningen en tariefonderhandelingen? Dan is dit de uitgelezen kans! Schrijf je hier rechts in. 

Nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer

Wat betekent dit voor jou? 

Het eindbod dat de werkgevers tijdens het cao-overleg 14 oktober j.l. hebben gedaan is door de achterban van de werknemerspartijen geaccepteerd. Daarmee is er nu sprake van een cao-akkoord voor een nieuwe cao Beroepsgoederenvervoer over de weg met ingang van 1 januari 2023.

Uitbreiding terrein JobTrans

Met oog op de toekomst is ervoor gekozen om het huidige terrein bij JobTrans in Genemuiden uit te breiden.