JobTrans Harderwijk organiseert masterclass

Na verschillende succesvolle masterclasses voor JobTrans Genemuiden organiseert nu ook JobTrans Harderwijk een masterclass voor ondernemers en leidinggevenden. Lees er hier meer over.

JobTrans is erkend leerbedrijf

We zijn trots op de titel ‘erkend leerbedrijf’ van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Op deze manier willen wij mbo-studenten de gelegenheid bieden om relevante werkervaring op te doen tijdens hun opleiding. Lees er hier meer over.

Bijtanken bij JobTrans op de Transport Compleet Gorinchem

Op 3, 4 en 5 september a.s. staat JobTrans op de Transport Compleet in Gorinchem. De vakbeurs voor professionals in wegtransport. ‘Bijtanken’ tijdens de beurs doe je op onze stand: G138. Lees er hier meer over!

JobTrans opent deuren ‘chauffeurscafé’ voor bietencampagne

Op donderdagavond 22 augustus en zaterdagochtend 24 augustus is het ‘chauffeurscafé ’ van JobTrans geopend. Interessant voor vrachtwagenchauffeurs die de bietencampagne gaan of willen rijden. Lees er hier meer over!

JobTrans breidt opleidingsaanbod uit met workshop social media

De nieuwe workshop social media speelt in op de toenemende vraag van het bedrijfsleven: het ontwikkelen van een social media strategie. Tijdens de praktijkgerichte cursus gaat men actief aan de slag met zijn of haar eigen vraagstuk m.b.t. arbeidsmarktcommunicatie. Lees er hier meer over.

Wat wordt er van suikerbiet gemaakt?

Het is bijna zover: de biet goes on. Vanaf september tot enkele weken na de jaarwisseling worden de suikerbieten vanaf het land naar de suikerfabrieken gebracht. Maar wat gebeurt er uiteindelijk met de suikerbiet? We vertellen het je hier.

Vakantiedagen: hoe zit het ook alweer?

Dagen waarop je vrij bent, maar wel lekker doorbetaald krijgt, ideaal! Maar op hoeveel vakantiedagen heb je recht? En wat is eigenlijk het verschillen tussen wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen? We leggen hier uit hoe het zit voor vaste medewerkers in loondienst.

Hoe is het om te werken als vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne?

Inside story! Hoe is het om te werken als vrachtwagenchauffeur tijdens de bietencampagne? Oene Faber ‘biet’ ons een kijkje achter de schermen. Lees hier zijn verhaal!

JobTrans introduceert vakbekwaamheid voor toekomstige transportondernemers

JobTrans introduceert als erkend opleidingsinstituut in de transport en logistiek de opleiding voor het getuigschrift van vakbekwaamheid (ofwel het vakdiploma), waarbij de NIWO de vergunningverlenende organisatie is voor het beroepsgoederenvervoer. Lees er hier meer over!

Nieuwe Code 95-training Profile en JobTrans in trek

De nieuwe Code 95-training banden en incident management is in trek. Op zaterdag 6 juli jl. vond de eerste training plaats en er volgen er nog veel meer. Tientallen bedrijven hebben zich al ingeschreven voor de unieke en innovatieve training.

JobTrans zoekt vrachtwagenchauffeurs die een ‘bietje’ bijdragen

JobTrans zoekt vrachtwagenchauffeurs die een ‘bietje’ bijdragen. Voor veel vrachtwagenchauffeurs misschien wel de allerleukste campagne van het jaar. Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!

St. van den Brink en JobTrans sluiten samenwerkingsverband

St. van den Brink en JobTrans hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Geïnteresseerden kunnen via beide partijen een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur met baangarantie volgen. We vertellen je er hier meer over.