Neem contact op

Technische ontwikkelingen volgen zich in exponentieel tempo op. Om ervoor te zorgen dat onze instructeurs hier goed van op de hoogte zijn, volgen ze geregeld een training. Tijdens de laatste interne training werd hun kennis over de reachtruck opgefrist, zodat alle kennis weer up-to-date is.

De reachtruck is onze nieuwste aanwinst op het gebied van interne transportmiddelen. Met de komst van dit transportvoertuig is ook ons opleidingsaanbod uitgebreid met de training ‘Veiligheidscertificaat Reachtruck’. Het is dan ook niet zo gek dat tijdens de laatste training voor onze instructeurs het onderwerp reachtruck centraal. Tijdens een interactieve training leerden ze alles over de ontwikkelingen rondom de reachtruck. Daarnaast stond het onderwerp lesgeven centraal. Hoe kun je als instructeur je cursisten prikkelen en boeien? En hoe breng je de inhoud over met als doel op een veilige manier een reachtruck besturen en beheersen? Lambert Krooneman, hoofdinstructeur bij JobTrans, vertelt dat het uitwisselen van expertise tijdens alle kennissessies wordt gestimuleerd. ‘Op deze manier wordt er gewerkt aan een consistent hoog niveau van onze diensten’.

Scholing belangrijke pijler

Scholing voorziet in de deskundigheidsbevordering van onze medewerkers. Jacobien Westerink, HRM-adviseur bij JobTrans, geeft aan dat scholing een belangrijke pijler is binnen JobTrans. ‘Om bij te blijven in je vak is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Bovendien zijn ontwikkelde werknemers gemotiveerd en halen plezier uit hun werk. Binnen JobTrans zijn wij hier bewust van en faciliteren wij diverse opleidingen en trainingen.’, vertelt Jacobien Westerink.

instructeurs jobtrans volgen cursus reachtruck

Ook werken bij JobTrans?

JobTrans is geregeld op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze openstaande vacatures. Neem voor meer informatie over werken bij JobTrans gerust contact op. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of 038 – 820 0491. Jacobien Westerink vertelt je graag meer over de mogelijkheden.