Genemuiden
+31 (0)38 3854317


Harderwijk
+31 (0)341 820300


Heerenveen
+31 (0)513 820512

Opleiding

JobTrans is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistieke branche.

Werken bij JobTrans

Er is veel vraag naar goede, gekwalificeerde medewerkers in transport en logistiek. Daarom zijn wij voor onze klanten continu op zoek naar ervaren logistieke professionals, zowel parttime als fulltime.

Opleiding

JobTrans is specialist op het gebied van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistieke branche.

De Stadskoerier - Artikel 'JobTrans houdt open dag in nieuw onderkomen'

24-01-2017

JobTrans houdt open dag in nieuw onderkomen

JobTrans houdt open dag in nieuw onderkomen

Foto: Bas Wilberink

JobTrans Personeel en opleiding in Genemuiden is verhuisd naar een groter onderkomen aan de Nijverheidstraat 28. Op vrijdag 27 januari wordt dit nieuw gebouwde pand officieel geopend. Op zaterdag 28 januari staat een open dag gepland voor iedereen die geïnteresseerd is.

Dan is van 10.00 tot 16.00 uur het nieuwe gebouw te bekijken, kunnen bezoekers met één van de vrachtwagens rijden en worden er clinics heftruck rijden en reanimeren gegeven.

JobTrans heeft sinds de start in 2010 een flinke groei doorgemaakt. Aanvankelijk bood het bedrijf enkel gekwalificeerde chauffeurs en logistiek personeel aan. Maar al snel kwam ook de vraag of JobTrans heftruckcursussen gaf.

“Dat is wat uit de hand gelopen”, zegt Henrik de Leeuw met een lach en gevoel voor understatement. Inmiddels verzorgt JobTrans namelijk zo’n duizend cursussen per jaar, wat neerkomt op 10.000 cursisten. “Personeel en opleiding is bij ons niet meer los te zien van elkaar”, legt hij uit. “Het opleidingsgebeuren is even groot geworden als ons uitzendbureau.”

Naast ongeveer 130 chauffeurs en logistieke medewerkers die JobTrans kan uitzenden, werken in vestigingen in Genemuiden en Harderwijk nog twintig man op kantoor. Daar komt in april nog een vestiging in Heerenveen bij. Anno 2017 beschikt JobTrans over drie eigen vrachtwagens.

Daarnaast heeft JobTrans er sinds kort een tweede tak bij; JobOffice (www.joboffice.nl). “Daarbij richten we ons op kantoormedewerkers als een secretaresse, een accountant of een boekhouder”, legt De Leeuw uit. “Daar geven we ook opleiding in, bijvoorbeeld in Office, Word en Excel, maar ook talen als Duits, Engels en Pools. Een derde onderdeel daarvan is communicatie, waarbij we echt maatwerk leveren. Alles bij elkaar zijn we klaar voor de toekomst.”

Bron: https://destadskoerier.nl/zakelijk/jobtrans-houdt...

Eerst volgende Cursus:

Aug 22
Aug 24

Hier rijdt een goed opgeleide chauffeur

Stuur uw chauffeurs op cursus bij JobTrans, dan weet u zeker dat u goed op weg bent!

Recente Tweets

word ambassadeur

Neem contact met ons op


Vestiging Genemuiden
Vestiging Harderwijk
Vestiging Heerenveen